Litt trangt bak rattet...

...men "Statskassa" får plass i varerommet

Opel sier JA til Zafira vare

Opel Norge har bestemt seg. De satser på Zafira som varebil. Reaksjonene fra de som har sett prøvebilen er så positiv at en bil til hver forhandler er bestilt i dag. Kunder kan først få biler i mars.

Publisert

Opel har brukt god tid på å bestemme om Zafira skal komme som varebil. Men etter at et utvalg selgere og forhandlere samt noen ytterst få kunder har sett en prøvebil – har ledelsen i Opel Norge gitt grønt lys for Zafira som varebil.

Petter Engebretsen i Opel Norge er ansvarlig for nyttekjøretøyer og sier han i dag har bestilt de første 70 bilene fra fabrikken i Tyskland.

- Det er en bil til hver forhandler, sier han. Bilene får 120 HK dieselmotor samt automatgear. De blir produsert i januar. I mellomtiden skal vi planlegge lanseringen.

- Dere har tidligere snakket om rundt 800 biler i året?

- Vi har de samme tallene nå. Jeg regner med lansering i mars 2006, og det er alltid mange usikkerhetsmomenter rundt slike varebiler. Men de som har sett bilen er entusiastiske, og det er et godt signal.

- Pris som for Renault Grand Scenic vare?

- Vi er ikke ferdig med kalkylene, men det er nok ingen bombe at vår vil koste omtrent som Renault Grand Scenic og VW Touran.

- Har dere maktet å få bedre plass for føreren?

- Sammen med ombygger Lloyd har vi greid å få noen centimeter mer, og bilene vil bli levert med sportsseter som bygger litt mindre.

Powered by Labrador CMS