Nytt reservedelskonsept for eldre lastebiler

Bertel O. Steen vil ta større grep om kunder med eldre lastebiler, når de nå lanserer Daimlers deleprogram TruckParts.

Publisert

Dette skal være et rimeligere alternativ til originaldeler beregnet for eldre Mercedes-Benz lastebiler. Merkevarenavnet er det Daimler selv som står bak.

Delene er testet og godkjent av Daimler, og kan benyttes på lastebilmodellene Axor, Actros og Atego produsert mellom 1996 til 2013. TruckParts er allerede lansert i store deler av Europa. Nå er Bertel O. Steen klare for å lansere dette tilbudet i Norge, opplyser selskapet i en pressemelding.

Når kjøretøyene blir eldre, endres også ofte forventningene. Innovative produkter, holdbarhet og det siste innen utviklingen, har en tendens til å bli mindre viktig. Prisen må passe til det tiltenkte formålet og den resterende bruksperioden.

Her hevder Bertel O. Steen at delene i TruckParts-porteføljen vil være et godt alternativ, og et attraktivt tilbud for prissensitive kunder med eldre Mercedes-Benz lastebiler.

Delene som omfattes av TruckParts fordeler seg over tre kategorier: servicedeler, slitedeler og skadedeler.

Delegarantien vil være den samme som for de originale delene.

Bertel O. Steen opplyser at de håper TruckParts vil bidra til en økt konkurransekraft overfor kundene med noe eldre lastebiler, ikke bare for direkte delesalg, men potensielt også for verkstedtjenester.

Som kjent var Mercedes-Benz Trucks også tidlig ute med å tilby 3D-printede deler til eldre lastebilmodeller.

Powered by Labrador CMS