- Rekordtilbud på bruktbuss-show
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img
2 bilder i galleri
Rekordtilbud på bruktbuss-show
Også norske kunder har kjøpt buss på BusStore, og det var flere norske besøkende på bruktshowet som ble arrangert for noen dager siden.

alt

BusStore er egentlig et bruktbuss-anlegg for Daimler og Setra.

Men selv om tyngdepunktet ligger på merkene, og finansieringsforbindelsen er Mercedes-Benz Financial Services, finner man alle merker – og alle størrelser av busser, ned til mini-varianter, der.

1.000 innkjøpere
Hovedanlegget ligger i Neu-Ulm i Tyskland, men det finnes en rekke andre lokasjoner med brukte busser på plass, rundt i Europa. Til sammen 14 anlegg. I Köge i Danmark og Vetlanda i Sverige finner man to av dem. 

Med hovedkvarteret er altså i Tyskland, og hvert år arrangerer man et spesielt Show der.

I år ble det besøkt av 1.000 innkjøpere fra 21 land, og det var rundt 250 biler der – 80 flere enn i fjor. 

Det er naturlig at egne merker får størst oppmerksomhet, og egen klassifikasjon i tilbudslisten. Gold betyr Daimler/Setra som er max. tre år gamle og ikke har gått mer enn 300.000 km. Sølv er seks år og 500.000 – og det finnes også en bronse-gruppe. Felles for alle er teknisk gjennomgang, rapport og garanti som henger sammen med objektet.

Også på norsk
Men også fremmede merker får en skikkelig gjennomgang og klare rapporter. BusStore sier at de ønsker å bli oppfattet som en uavhengig merkevare som driver en skikkelig bruktbilvirksomhet aktivt og offensivt. 

At nettsiden deres også finnes på norsk forteller en del om hvor internasjonal man egentlig ønsker å bli oppfattet som. Men dessverre går det ikke an å søke på «tidligere norske busser».


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1464 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 105 LASTEBILER TIL SALGS