Høsten er avlyst

Automechanika i Frankfurt er utsatt, årets lastebilutstilling i Hannover er avlyst, og bilutstillingen i Frankfurt er flyttet til München.

Publisert

Tidlig i dag kom meldingen om at norske bilteknikere får fri til høsten. Den store fagmessen Automechanika er utsatt. Den beholder september-datoen men nå skal den finne sted mellom 14. og 18. september neste år.

Noen vet kanskje at det også skulle vært bilutstilling i Frankfurt da, men fjorårets ble den siste IAA i den byen. Nå er utstillingen flyttet til München og åpningsperioden er sterkt forkortet.

Den skal åpne den 7. september og siste dag er den 12.

Man kan med andre ord avslutte München og åpne Frankfurt og få med seg begge.

Men så komme egentlig den tristeste.

Med en dato i slutten av september hadde alle håpet at IAA for lastebiler og andre nyttekjøretøy i Hannover skulle kunne finne sted.

Men alle program er selvfølgelig forsinket, også lastebilprodusentenes utviklings-jobber. Så nå er alle parter blitt enige om å droppe årets store nyttebilmønstring.

Den er ikke utsatt til neste år, som så mange andre, man venter simpelthen til den er i rute igjen i 2022.

Den eneste sikre beskjeden om det arrangementet er at det skal finne sted i september. I mellomtiden kan du jo mimre med et lite tilbakeblikk til IAA i 2018 eller 2016.

Powered by Labrador CMS