- Tank-fellesskap
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Tank-fellesskap
I Tyskland oppstår det akkurat nå et nytt fellesskap som heter fuel.net.

alt

Utgangspunktet er Elvis, et såkalt lastekollektiv. Det jobber med å få last om bord på biler, og jobber både med tekniske modulløsninger og web-bookinger – og nå er de altså i gang med et nytt tilbud for fellesskapet.

Fuel.net kaller de det, som består (foreløpig) av rundt hundre diesel-pumper plassert hos de transportfirmaene Elvis vanligvis jobber sammen med.

En viktig samarbeidspartner i dette opplegget er Hoyer – en av de større tyske mineralolje-transportører. På de nye pumpene, og på betalingskortene, finner man derfor både Elvis og Hoyer-logoene.

Elvis nevner to store fordeler ved opplegget: Dieselen vil som regel være billigere enn ved andre pumper. Og – minst like viktig – nå knyttes dieselfylling og lasting/lossing mye tettere sammen. Pumpene skal være plassert slik at det er god plass med minst to kjørebaner ved dem, og de skal ha stor kapasitet.

«Vi regner med minst 50 millioner liter pr. måned», sier Jochen Eschborn, Elvis-sjefen, «mindre enn det, og oljeselskapene gidder ikke engang snakke med oss».

Han forteller også at mange av hans samarbeidspartnere hadde pumper på gården i gamle dager, men at de for lengst er ute av drift på grunn av at de bare betjente lokal trafikk. «Nå blir mange av dem reaktivert» forteller han.

Eschborn er også ganske nøktern der han sier at «dette vil nok ikke bli noen stor forretning for de som opererer pumpene, men det vil skape en tilhørighet, og inntekten vil i hvert fall garantert dekke vedlikeholdsomkostningene.»

Men noen tro på at disse områdene vil utvikle seg til å bli nye stor hel-service-anlegg har han ikke. «Foreløpig ser vi ikke for oss at sjåførene gjør stort mer enn å drikke kaffe sammen på disse stedene», sier han.

Derfor tilbyr han nå egne Elvis/Hoyer kaffekopper.


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2028 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 235 LASTEBILER TIL SALGS