- Hondas ATV har vokst opp
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Hondas ATV har vokst opp
Med en litt mer militær farge kunne denne gått rett inn i Trident Juncture-øvelsen. Honda har laget en ATV som er blitt voksen.

alt

På det fantastisk morsomme amerikanske tivoliet som heter SEMA finner man ikke bare amerikanske muskelbiler, men også varebiler, lastebiler og merkelige avvikere av noen kjøretøy.

Arrangementet har utviklet seg til å bli en fire dagers bilutstillingsfest i Las Vegas, på tross av at SEMA betyr noe så grått som Specialty Equipment Market Association.

Det var selvfølgelig trimmingsfirmaene som startet utviklingen mot det utstillingen er i dag, men nå er også alle de store bilfabrikkene med, med mer eller mindre produksjonsbiler som skal fortelle publikum hvor kule produkter de egentlig har i virkeligheten.

Honda er blant dem, og i år har de bestemt seg for noe midt mellom Pioneer 1000 ATV og Ridgeline-trucken.

Men selv om de altså har en skikkelig truck på markedet i USA, har de ikke noe som er like morsomt som Raptor eller Colorado ZR2 – men nye konseptbilen er åpenbart et godt forsøk på å nærme seg det segmentet.

De kaller modellen Rugged Open Air Vehicle Concept (hvorfor ikke bare ROAV?) og det er jo akkurat det den er.

Den har dører riktignok, så HELT åpen er den jo ikke. Dørene er forresten tatt rett fra Pioneer mens interiøret åpenbart er Ridgeline.

Setene er imidlertid hentet fra Civic R mens mye av opphengningen kommer var en vanlig Civic.

De sier ikke et ord om drivlinjen, men hvorfor skulle de bruke noe annet enn deres 280 hesters V6? I så fall blir denne seriøst kjapp, den veier jo nesten ikke noe.

Surr fast ungene, sleng en kano opppå der hvor det skulle vær tak, lemp telt og soveposer inn bak og lær barna hva en virkelig skikkelig tur i naturen er.

Og så kan du slå av drømmen. 10 til 1 på at dette forblir en konseptbil.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1268 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 167 LASTEBILER TIL SALGS