LYSER OPP: Lazer Lamps tilbyr blant annet disse Triple-R 750 grill-kit.

Verne med nytt lys-agentur

Gjennom en ny samarbeidsavtale blir Egil Verne AS direkte forhandler av lysprodukter fra Lazer Lamps.

Nå er de britiske LED-lyktene og belysningsløsningene på full fart inn i varehyllene.

– Lazer Lamps er kjent for kvalitet, innovasjon og produkter som er blant markedets råeste, så dette blir veldig spennende både for oss og kundene våre, sier Katrine Køste, daglig leder i Egil Verne AS.

Den britiske produsenten tilbyr LED-løsninger for bruk i kjøretøy og industrielle applikasjoner. Blant annet tilbys lykter designet for «ekstreme forhold», slik som offroad-kjøring, motorsport, og kommersiell transport.

Produktenes robuste design og kraftige lys har gjort dem populære blant både profesjonelle sjåfører og entusiaster.

En direkteavtale med Lazer Lamps har lenge stått høyt på Vernes ønskeliste, ifølge Køste. 

Det skyldes ikke minst selskapets aktive holdning til arbeidet med kontinuerlig forbedring av lysstyrken, energieffektiviteten og holdbarheten i produktene.

– Samtidig kommer vi tett på utviklingen av deres løsninger for kunder med spesifikke krav, som gir oss mulighet til å tilby skreddersydde løsninger for bedrifter og enkeltpersoner.

Egil Verne AS er Norges største leverandør av bilelektriske produkter, som blant annet varsellys, arbeidslys og ekstralys. 

I tillegg omfatter sortimentet et stort spekter av varer til nyttekjøretøy, landbruket samt skogs- og entreprenørbransjen.

Powered by Labrador CMS