- Kompakt bobil
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Kompakt bobil
Volkswagen gir oss de første skisser av en Mini-Camper basert på Caddy. Her kan du få himmelen som tak og komfort som i California.

alt

Caddy Beach heter forgjengeren som har vært på markedet siden 2005, men ifølge Volkswagen skal nye Mini-Camper by på en helt annen grad av komfort.

Den kompakte bobilen er basert på femte generasjon Caddy. Målet under utviklingen har vært å beholde Caddys praktiske hverdagsegenskaper, og designe bobil-elementene, som bagger og seng, slik at de enkelt kan løftes inn i bilen når man skal på weekendtur.

Volkswagen betegner Californias lillebror som en allrounder for unge par eller andre eventyrlystne som liker å dra av gårde i helger og ferier. Men uten at man trenger en dedikert bobil.

En av nyhetene i Mini-Camper er et 1,4 kvadratmeter stort panorama soltak som gjør det mulig å sovne inn med utsikt til stjernehimmelen.

De som foretrekker å sove i mørke og slippe å bli vekket av solen kan selvsagt blende samtlige glassflater, inkludert glasstaket.

For å sørge for en god natts søvn er bilen utstyrt med en nesten to meter lang seng med fjærmadrass, tilsvarende de som benyttes i California- og Grand California-modellene.

Fra California-modellene har man også hentet populære, lette campingstoler og -bord. De praktiske oppbevaringsbaggene kan enkelt tas med inn i hjemmet når de skal pakkes klare for helgens utflukt. De kan også fungere som skjermbrett inne i bilen.

Mini-Camper har alle Caddys sikkerhetssystemer på plass, inkludert blant annet Travel Assist, Trailer Assist, Side Assist og Rear Traffic Alert.

På motorfronten kan man velge mellom TDI-utgaver på 75 eller 122 hestekrefter mens de som foretrekker bensin velger en TSI med 116 hester. Ifølge Volkswagen tilfredsstiller alle kommende Euro6-krav fra 2021.

Verdenspremieren på Mini-Camper er lagt til september og skal skje virtuelt. Det korresponderer bra med Caravan-utstillingen som arrangeres i Düsseldorf i perioden 4.-13. september.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1212 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 179 LASTEBILER TIL SALGS