Lastebil på YrkesBil.no:
Brukte lastebiler - Lastebilnyheter
bilde
img img img img img img
46 bilder

Store veteraner i Småland

Det gikk med nær 400 kopper kaffe og mange boller da deltakerne skulle ha "fika" under årets Smålandsrundan. Se vårt store bildegalleri fra treffet!

Lørdag 12. mai ble årets Smålandsrundan gjennomført. Det er Götaströms Fordonshistoriska Förening som står for arrangementet, og det er for kjøretøy som har gått i yrkestrafikk og som er minst 30 år gamle.

Smålandsrundan er blitt arrangert siden 2003. Første året var det over 80 påmeldte deltagere, og de siste årene har det vært over 100 kjøretøy.

Oppmøte og målgang er på en militærforlegning i Skillingaryd, noen mil sør for Jönköping. Runden som kjøres er cirka ni mil lang. Annet hvert år går runden nord for og sør for Skillingaryd.

I år gikk turen nordover: Skillingaryd – Tofteryd – Svenarum – Hok – Ödestugu – Tenhult – Jönköping/Skeppsbron fikakontroll  – Krängsberg  – Skillingaryd. Det var to kontroller på turen.

Det var også en "fika", og der gikk det med 350 – 400 kopper kaffe og mange boller.

I år var det 153 påmeldte kjøretøy til runden. De fleste som var med er fra Sverige. Det var også noen fra Danmark, Norge og Åland.

Etter kjøreturen var det litt å spise før det var premieutdeling.

Her kan du kose deg med noen bildeglimt fra treffet:


img img img img img img
46 bilder