Ny Transit i norsk VM-rally

Ford har valgt å introdusere den nye Transit med firehjulstrekk på Lillehammer. Gjester fra de fleste landene i Europa og andre markeder der man selger Transit blir invitert til Lillehammer i februar. Der kan de også følge Norges første VM-rally.

Publisert

Ford ønsker å slå to fluer i en smekk. De skal introdusere sin første Transit med firehjulstrekk. Og de vil også ha fokus på det norske VM-rally. Derfor vil de ha den internasjonale medialanseringen av Transit 4x4 på Lillehammer.

Det skal etter planene skje i den perioden i midten av februar da Norge arrangerer sitt første VM-rally. Ledelsen i Ford Motor Norge mener dette blir bra reklame både for Norge, for norsk bilsport og litt for Ford Transit.

Alle detaljer rundt opplegget er ikke helt endelig. I første fase var planen at arrangementet for Transit på Lillehammer bare skulle være for Norden. Men nå har også flere andre land vist interesse og de ser på kombinasjonen med Rally Norway som meget bra.

Dog foreligger ingen planer om at nye Transit skal stille til start i selve rallyet, men noen Focus WRC-modeller blir garantert med!

Powered by Labrador CMS