ÅRETS IVECO-FORHANDLER: Maskin & Autoservice Sør AS, her ved Per Rønningen (til venstre, daglig leder) og Kristian Egeli (ass. daglig leder), mottar prisen for årets forhandler fra Iveco Norge-sjef Anders Velta.

Prisdryss hos Iveco

Iveco Norge deler ut heder og ære for fjorårets innsats: Årets selger, forhandler, prestasjon og ettermarkedshelt er kåret.

- Vi ser det som særdeles viktig, og riktig, å ivareta våre medarbeidere. Derfor er det også viktig for hele organisasjonen å løfte frem gode prestasjoner, uttaler Anders Velta, Country Sales Manager Iveco Norge.

Velta fortalte nylig i et stort intervju med YrkesBil om ambisjonene fremover.

- Vi jobber for at det norske markedet skal forstå hvor store vi egentlig er. Dette er et bra utgangspunkt for medarbeidere som har lyst på en jobb som gir muligheter, potensiale og frihet, sier Velta.

- Våre ansatte må kunne gjøre mye forskjellig, det er litt som å være en potet. Vi vet at dette er krevende, men samtidig er det spennende. At vi gir priser til prestasjoner over forventinger henger sammen med at vi som arbeidsgiver forstår at disse prestasjonene ikke kommer gratis. Det er hardt arbeid og det skal de berømmes for, legger han til. 

Prisene er basert på prestasjoner for 2023.

Frode Bjørkli mottar prisen for Årets selger fra Anders Velta.

Årets selger

Årets selger gis i år til Frode Bjørkli.

- Hans evne til å opprettholde stabile tall, tilpasse seg markedets behov og finne løsninger på alle utfordringer er imponerende. Han deler sin dype produktkunnskap og behandler kollegaer med respekt, samtidig som han håndterer avvik effektivt uten å belaste driften. Gjennom konsekvent gode resultater og tilfredse kunder viser Frode seg som en eksemplarisk selger og en verdig vinner av prisen, forteller Velta.

Årets forhandler

Prisen for årets forhandler, «Dealer of the year», går til Maskin & Autoservice Sør AS.

- Maskin & Autoservice Sør AS har vist seg å være en fremoverlent forhandler som jobber målrettet og er villig til å satse selv i usikre tider. Deres ambisiøse investeringer i bygg og drift, til tross for et nedadgående marked, viser deres engasjement og tro på fremtiden. De er dyktige på ettermarkedshåndtering og fungerer som gode ambassadører for Iveco. De opprettholder en høy standard for Iveco, noe som vitner om deres dedikasjon og profesjonalitet. Maskin & Autoservice Sør AS har vært en trofast aktør i mange år og er blant de få forhandlerne i Norge som virkelig har satset på tungbiler, forklarer Velta.

Ismail Salih får Achievement of the Year fra Anders Velta.

Årets prestasjon

- Ismail Salih har utmerket seg ved å selge et akseptabelt antall nye biler i tillegg til å opprettholde sitt ansvarsområde med bruktbilsalg, uten at det går på bekostning av det allerede etablerte arbeidet. Hans smidighet i å tilpasse seg markedsendringer, balansere mellom ulike ansvarsområder og fylle gapet i salgskapasiteten for nye biler viser hans betydelige bidrag til Iveco Norge. Med en imponerende lærevilje og fokus på bedriftens interesser, kombinert med riktige holdninger og en sunn forretningsforståelse, har Ismail vist seg som en viktig bidragsyter til bedriftens suksess, utdyper Velta.

Ettermarkedshelt

Den siste prisen, «Aftermarket Hero», gis til Kent Svartdahl fra Team Verksted i Råde for hans dedikasjon til Iveco.

Jarmund Indrelid, Part Sales Manager Iveco Norge, utdyper hvorfor:

- Kent Svartdahl fra Team Verksted i Råde, hedres med Aftermarket Hero-prisen. Hans dedikasjon til Iveco er uovertruffen, hvor han sikrer at alle medarbeidere tar alle nødvendige kurs og holder seg oppdatert med den nyeste kunnskapen. Kent og hans team har sett potensialet i connected vehicles og har vært de første i Norge til å gjennomføre kurs om dette.

Powered by Labrador CMS