- Blir største arrangement på Norges Varemesse noensinne
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Blir største arrangement på Norges Varemesse noensinne
Med et brutto utstillingsareal på rundt 60.000 kvadratmeter blir Transport og Logistikk 2019 Norges Varemesse sitt største arrangement i areal noensinne arrangert.

alt

Årets høydepunkt i transport- og logistikknæringen nærmer seg. 26. til 28. september arrangeres messen og konferansen Transport & Logistikk 2019, og med over 220 utstillere og nær 100 foredragsholdere sørger for rekordstor oppslutning.

Prosjektleder for arrangementet, Trond Andersen i Norges Varemesse, lover en rekke nyheter innenfor transport og logistikknæringen.

- Det er så artig å arbeide med en næring som virkelig brenner for å lage et spennende arrangement, det gleder meg virkelig at vi får til å sette sammen et arrangement som gir de besøkende verdifulle opplevelser helt kostnadsfritt, sier Andersen.

På tvers av bransjer
Han mener alle i næringen vil finne spennende nyheter innenfor sin sektor og kunne ha direkte kontakt med andre aktører i næringen. 

- Man kan for eksempel ta en tur tilbake i tid ved å besøke veterantorget. Har man familie kan man ta med barna sine på lørdagen å besøke mange aktiviteter for de minste. Blant annet kan barna ta førerkort og vinne flott premie for å delta, sier Andersen.

Bruttoarealet som benyttes blir cirka 60.000 kvadratmeter, fordelt på en stor utstilling og spennende konferanse.

- Dette blir årets faglige høydepunkt. Alle lastebilimportørene er med og i år har vi med utstillere fra hele næringen med bane, havn, logistikk og transport. Noe som gjør at alle får en plattform å møtes på. Det blir spesielt spennende å se effekten av dette og vi håper næringen vil kunne prate sammen på kryss og tvers av bransjene, sier Andersen.

Omfattende program
NLF-topp Geir A. Mo forteller at organisasjonen har arbeidet intensivt med forberedelser til både messe og konferansedelen. 

- Vi er klare med et omfattende program på standen vår og ikke minst med en skikkelig presentasjon av vårt kvalitetsprogram «Fair Transport». I tillegg vil vi ha et omfattende faglig program på vår stand som blir et viktig supplement til programmet for den store konferansen, sier Mo. 

Han håper det ikke bare skal settes rekord i antall utstillere og antall kvadratmeter, men også i antall besøkende og omsetning på arrangementet.

- Vi i NLF er klare til tidenes happening innenfor vår næring, sier Mo.

Konferansen når nye høyder
Med fire statsråder, en samlet transport- og kommunikasjonskomite og nærmere 100 foredragsholdere på plass lover arrangørene høyt nivå på konferansedelen - og middagen. 

- Dette vil bli den råeste bransjemiddagen som er arrangert noen gang, med over 600 bransjefolk, forteller en engasjert prosjektleder for konferansen, Jo Eirik Frøise.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1652 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 202 LASTEBILER TIL SALGS