- Nytt el-varebilforslag fra USA
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Nytt el-varebilforslag fra USA
Det er vel ingen produsent med et navn som er bedre kjent i Michelin-restauranter. Problemet er at det er andre markeder som skal erobres – varebilmarkedet.

alt

Bollinger har produsert overklasse-champagne i snart 200 år. Og familien kan spore sine røtter tilbake til 1585.

Ting kan tyde på at Bollinger Motors i Michigan ikke har de samme solide aner. Men tenk for en mulighet: å frakte Bollinger i en Bollinger.

Sjansen er der, for nå forteller Bollinger, som i mange år har jobbet for å få en skikkelig batterielektrisk arbeidshest på markedet, at de er i ferd med å utvikle en varebil.

Deres Deliever*E er en plattform beregnet for en rekke forskjellige type biler, selv om vi i prinsippet snakker transportere for nærmiljøet.

Hvis vi snakker amerikansk skal bilen møte klasse 2B, 3, 4 og 5. Og de lover en TCO, for alle klassene, betraktelig under det man opplever ved tilsvarende bensin- eller diesel-drevne biler.

De fremhever også at lavgulv-konstruksjonen, som batteripakken gir muligheter for, tillater en innstegshøyde på 45 cm. – den laveste i bransjen, sier de.

Bollinger har ikke selv muligheter for å produsere bilen, men sier at de er i samtale med mange som har kapasitet. Lasterommet er ikke særlig forstyrret av hjulene heller, slik at lasteplassen blir ganske bekvem.

Det vil være valgmuligheter mellom en rekke batteripakker. Fra 70 til 210 kWh. Samtidig som man tilbyr flere akselavstand-alternativer betyr det at kunden har mange skreddersøm muligheter for å tilpasse bilen egne behov i veldig stor grad.

Alle bilene er forresten bygget for hurtiglading.

Bollinger er en av de få elbil-start ups som fremdeles ikke har søkt sin lykke med enorm kursoppgang på børsen.

- Vi har hatt noen som gjerne ville forsøke, sier Robert Bollinger, sjefen for selskapet.

- Men det har ikke vært den riktige timingen for oss, foreløpig. Nå ønsker vi å vokse i kraft av oss selv.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1318 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 188 LASTEBILER TIL SALGS