- Transport & Logistikk-konferansen blir kun digital
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
AVLYSER DELVIS: Prosjektleder Jo Eirik Frøise, her avbildet ved en tidligere anledning, forteller at den fysiske konferansedelen av Transport & Logistikk utgår. Foto: Magnus Knutsen Bjørke
Transport & Logistikk-konferansen blir kun digital
Arrangøren håpet i det lengste å kunne gjennomføre høstens store konferanse for transport- og logistikknæringen med fysisk oppmøte. Nå er det besluttet at møteplassen blir kun digital.

alt

Det er kanskje ingen stor overraskelse at det gikk denne veien, men nå er avgjørelsen tatt:

- Årets konferanse blir kun avviklet som digital konferanse. Vi arbeider nå med et godt digitalt program som er klart i løpet av kort tid, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise i en pressemelding.

De seneste ukene har smittetallene økt både i Norge, Norden og mange europeiske land. Regjeringen ga fredag 7. august 2020 klare signaler om at de ventede oppmykningene av smittevernreglene ikke vil skje i denne omgang.

Det er dermed fremdeles sterke begrensninger i antall deltakere på offentlige arrangementer. Flere har forventet at arrangementer med inntil 500 deltakere vil kunne gjennomføres. Slik blir det ikke nå.

- Styret for Transport & Logistikk har derfor bestemt at vi avlyser den fysiske delen av Transport & Logistikk 2020, som skulle gjennomføres den 19. og 20. oktober, men vil arrangere en digital konferanse. Selv om mange hadde gledet seg til å treffe nye og gamle kollegaer på Gardermoen, må vi nå se på dette som en mulighet til å skape en ny digital møteplass - som er den nye normalen, forteller Jo Eirik Frøise prosjektleder for Transport & Logistikk.

Han poengterer at rent sosialt er utstillingen og festmiddagen en møteplass som er minst like viktig som det faglige. Det å arrangere Transport & Logistikk «halvveis», uten å ivareta denne møteplassen mener arrangøren er uheldig.

- Hensynet til helse vil alltid gå foran. En digital konferanse vil være en erstatning i år, vi vil satse på å få et program som dekker mange områder innen vår næring. Vi har allerede vært i kontakt med mange av de faglig gode foredragsholdere som vil delta, sier Frøise.

- Vi kommer selvfølgelig til å jobbe mot et enda bedre arrangement og utstilling i 2021, sier Frøise som håper mange vil også slutte opp om den digitale konferansen.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1319 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 188 LASTEBILER TIL SALGS