- Nye endringer hos Bertel O. Steen
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Nye endringer hos Bertel O. Steen
Den 22. september kunngjorde Bertel O. Steen store endringer i konsernet.

alt

Nye rapporteringsveier og flere ledere var noen av de åpenbare tegnene.

At all tungbil-virksomhet skulle samles i én enhet var blant de større nyhetene.

Samtidig som Bertel O. Steen Detalj-sjefen, Thorbjørn Myrhaug, mistet tungbil og utviklingsansvar innenfor servicemarkedet.

Han hadde frem til da rapportert salg for person-, vare- og tungbil, samt hatt ansvaret for servicemarkedet for de samme segmentene, på vegne av konsernets egeneide forhandlere.

Deler av det ansvaret skulle bli lagt på en ny konserndirektør for forretningsområdet servicemarked for person- og varebil.

Samtidig skulle Per Ragnar Johansen, direktør for tungbil-importen i Bertel O. Steen, få ansvaret for både import, forhandlervirksomhet og servicemarked for tungbil i konsernet.

På denne måten ville Bertel O. Steens tungbil-virksomhet bli mer lik konkurrenter som Norsk Scania og Volvo Norge.

– På tungbil blir vi nå likere våre konkurrenter. Alle funksjoner rundt tungbil samles på ett sted da dette er et helt eget forretningsområde, sier konsernsjef Harald Frigstad til BilNytt.no.

Samtidig skulle Mercedes-Benz varebil flyttes over til personbil som ledes av Kjetil Myhre.

For nøyaktig en uke siden gjenga BilNytt.no en liste over Frigstads nye ledergruppe på 14 personer med to nye, blant dem Stian Helle på servicemarkedet. Og med Per Ragnar Johansen på Last og Buss.

I dag kom nyheten om at Jarle Viuls er tilbake på Lørenskog, med ansvar for det nye forretningsområdet som heter Last og Buss. Han tar da Per Ragnar Johansens plass i ledergruppen.

Johansen blir ansvarlig for Mercedes-Benz varebil der han skal lede en egen avdeling og rapportere til Kjetil Myhre!

Jarle Viuls trenger ingen presentasjon. Han, og den jobben han har gjort på Jessheim det siste året, ble allikevel grundig presentert i siste utgave av YrkesBil. Han ledet Bertel O. Steen Vare, Last, Buss i 15 år før han overraskende måtte overta som leder av forhandleren på Jessheim.

Det er få i Norge som har like lang erfaring med tungbil som ham. Han startet som mekanikerlærling i 1979 og er blant dem som har vokst opp med en klar Bertel O. Steen overbevisning om at lastebil er svært viktig.

I den utgaven av YrkesBil som er i trykken akkurat nå, har vi en større gjennomgang av lastebilaktiviteten i Bertel O. Steen. Det har ikke alltid vært klinkende klart at lastebil har stått i sentrum.

Med ny interesse fra konserndirektøren og med Jarle Viuls på plass, vil nok de tunge bilene igjen få den oppmerksomheten de fortjener.

Ny daglig leder på Jessheim blir Knut Lyslo Kristiansen. Han kom fra Harald A. Møller for ti år siden, har blant annet ledet flåtesalg hos Bertel O Steen, og kommer nå fra rollen som leder av Bertel O. Steen Ensjø.

Endringene skal gjelde fra 1. november.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1289 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 161 LASTEBILER TIL SALGS