- Snart vises T-Klassen
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Snart vises T-Klassen
Mercedes-Benz begynte å tease den nye T-Klassen allerede i fjor høst. Dette blir altså person-utgaven av den nye Citan som igjen er en del av samarbeidet med Renault.

alt

Renault har for lengst vist sin nye Kangoo, og i første omgang presenterte de transport-versjonen

Det er for lengst gjort kjent at den også vil dukke opp som den nye Citan. En felles modell (men egentlig en Renault med stjerne) som dukket opp første gang i 2012

At den nå også vil komme i en personbilversjon er svært sannsynlig, ikke minst fordi Mercedes-Benz for lengst har fortalt at hos dem blir den en mini-SUV og får et nytt navn: T-Klasse.

Og ikke bare det: den vil også komme i batterielektrisk versjon. Selvfølgelig da som en integrert del av Daimlers ekspansive elektrifiseringsprogram. Og selvfølgelig med et familienavn som gjør den lett å identifisere: EQT – elutgaven av T-Klassen.

Så langt er vi riktignok ikke kommet ennå. Men nå inviterer Daimler til en onlinefest den 10. mai klokken 11.00. 

Der skal Concept EQT vises for første gang. Den proffe brettkjøreren Tony Hawk deltar sammen med bilen på mange videoklipp.

Og Gorden Wagener, designsoverhode, og Marcus Breitschwert, sjef for Mercedes-Benz Vans, ‘vil gi overraskende innblikk i den kommende familie- og fritidsbilen’.

De skal også hjelpe oss til å se inn i fremtiden for det elektriske minivan-segmentet.

Nå skriver Mercedes at til den fullstendig nyutviklede city van har Mercedes-Benz Vans overført vinneroppskriften fra V-Klasse personbilen, fått det ned i et kompakt format og etablert et nytt kvalitetsnivå for små-van-segmentet.

Her høres det nesten ut som en ren Mercedes-konstruksjon.

Det skal bli interessant når vi en gang har alle versjonene (inklusive Nissans utgave) på ett brett å se om det går å finne ut hvor Renault slutter og Mercedes begynner.

Og – ikke minst – om det betyr noe.

Det er tvilsomt om forestillingen 10. mai gir oss noe innblikk i dette. Men da får vi i hvert fall se en annen versjon av dette forholdsvis ferske varebilsamarbeidet.

Vi fikk en første smakebit på bilen sist høst:

pic

logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1435 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 99 LASTEBILER TIL SALGS