Citroën-feiring
Citroën-feiring
Citroën-feiring

Jumpy gratulerer H

Citroën har gjort noe spesielt til den kommende Birminghamutstillingen. De lar en ny Jumpy gratulere H-typen med 70-års dagen – begge kledd i uniform fra Le Coq Sportif.

Publisert

Le Coq Sportif, sportsklær og -utstyr i nesten 150 år – er vel en merkevare som er like godt kjent som Citroën. Nå har de to gått sammen om å feire enda ett ikon, og den første presentasjonen vil skje på nyttebilutstillingen i Birmingham som åpner i dag.

Det er den gamle H-modellen, bølgeblikkvarebilen, som fyller 70 år - og siden Le Coq Sportif igjen har engasjert seg i Tour de France er det ikke unaturlig at det felles tema ble sykkelsport.

Her har da Citroën bygget opp både en gammel H og en flunkende ny Jumpy til mobile sykkelverksteder. Begge med en utvendig dekorasjon som ikke etterlater noen tvil om hvem som representeres her.

Det er selvfølgelig H’en som har nostalgipreget, med lyse trematerialer, brunt kvalitets-skinn på setene og en klassisk verksted-vegg med alt det nødvendige verktøyet. Jumpyen er up-to-date , med piano-svart treverk og hvite skinneseter med blå og rød søm.

Begge har selvfølgelig utstyr som tillater at man frakter sykler på utsiden, Jumpyen har også en plattform på taket.

Etter at de to bilene er ferdige i Birmingham skal de følge sportsarrangementer der den sportslige hanen skal være representert.

Powered by Labrador CMS