- Ny Mitsubishi-pickup
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Ny Mitsubishi-pickup
VAREBIL: Og det er en viktig bil for Mitsubishi. L200 utgjør en fjerdedel av merkets totale volum. Her er de første bildene av bilen som lanseres i mars.

alt

PICKUP: Bilutstillingen i Geneve er valgt som arena for lanseringen i Europa.

L200 har lange tradisjoner i Mitsubishi. Bare av 4. generasjon av bilen er det alene produsert nesten 1,3 millioner enheter de siste ni årene.

Og av nye L200 du ser her, har Mitsubishi Motors ambisjon om å produsere 200.000 enheter årlig ved fabrikken i Laem Chabang i Thailand.

Doble dører

Også nye L200 fortsetter i Club Cab og Double Cab versjon, men det nye er at Club Cab får to ekstra dører. De to nye bakdørene åpnes motsatt vei, slik at man får fri tilgang til hele kupeen uten B-stolpe.

Utvendig har nye L200 samme mål som forgjengeren, men innvendig er benplassen økt med 2 centimeter og bredden ved skulderhøyde bredden med 1 centimeter.

I følge Mitsubishi har nye L200 et chassis med syv prosent økt vridningsstabilitet. I tillegg kommer lenger bladfjærer, videreutviklet hjuloppheng og forbedrede chassisinnfestinger.

Tiltakene gir både mer komfort og stabilitet. Samtidig er tillatt tilhengervekt økt til 3,1 tonn.

80 prosent motor

Eller i hvert fall angir Mitsubishi at drivstofforbruket er redusert med 20 prosent – som de påstår dermed blir best i denne bilklassen: 0,67 l/mil for manuelt gir og 0,76 for automaten.

Det skyldes helt ny motor, nye girkasser og videreutviklet aerodynamikk. Motoren er en 2,4-liters turbodiesel med variable ventiltider og 181 hester og 430 newtonmeter. Bilkjøperen kan velge mellom 6-trinns manuell girkasse med korte girskift og en ny 5-trinns automat.

Elektronisk innkobling av 4WD

Firehjulstrekket opereres nå via et hjul i midtkonsollen. Skifte skjer elektronisk, og man kan skifte fra 2WD til 4WD i hastigheter opp til 100 km/t.

Normalt vil drivkreftene automatisk kanaliseres til hjulene med best grep, mens ved låst senterdifferensial oppnås 50/50 momentfordeling. L200 har full lavgirserie og bakkeklaring på 20 cm.

I tillegg til kollisjonsputer foran, i sidene på stolene og langs vinduene, er også kne-kollisjonspute for fører nå standard. Filskiftevarsler, stabilisatorprogram for tilhenger og bakkestartassistent er ytterligere eksempler på nytt sikkerhetsutstyr

Dette er modellvariantene til Norge:

Club Cab, 6MT, 2,4-181, 4-dørs, Intense og Instyle+
Double Cab, 6MT, 2,4-181, 4-dørs, Intense og Instyle+
Double Cab, 5AT, 2,4-181, 4-dørs..Instyle+

Første leveringer kan skje i løpet av september. Priser blir først tilgjengelig samtidig med bilutstillingen i Geneve i begynnelsen av mars.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1292 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 159 LASTEBILER TIL SALGS