- BMWs pickup
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img
3 bilder i galleri
BMWs pickup
Nå som vi har hørt om Mercedes sin kommende pickup kan vi jo begynne å spekulere på BMWs. Noen (falske) spor finnes.

alt

BMW selv startet pickup-snakket ved å gjøre en aprilsnarr en gang, der de hadde morfet en M3 cabriolet til en flat-bed.

Bilen ble første observert da den kjørte noen heftige runder på Nordsløyfa i kamuflasje. Spekulasjonene gikk på om noen hadde kledd opp en «ute» så den skulle se ut som en BMW, men det lekket snart ut at det var BMW M som hadde bygd den som en aprilsnarr.

Noe man selvfølgelig hadde gjort i lengere tid i Australia – på ramme alvor. Der er jo hver annen bil en «ute», så hvorfor ikke også en BMW?

En gøyal hjemmeside der nede presenterte en annen BMW Ute tilbake i 2013. Denne var basert på en E 53 X5 med V8 automat.

Bilen ble bygget av Motorline BMW. Men selv om dette er en av de større BMW-forhandlerne i Australia, blir det jo helt galt å antyde at prosjektet er halvoffisielt.

Studentbil
Den tredje utgaven vi viser, og den mest profesjonelle, har heller ikke noe med BMW å gjøre.  Den er bygget av studenter ved Clemson Universitetet i South Carolina – og selv om BMW har bidratt både med donorbil og designråd, er ikke denne heller i nærheten av å være BMWs.

På Clemson har de en egen linje hvor de lærer å bygge konseptbiler. I 2013 var det en Mazda de gjorde til en prototype, og i fjor altså en X3.

Den har fått en X4-lignende taklinje, og har fremdeles plass til fullt sett passasjerer, men bak den bakerste benken har det skjedd ting. Åpner du bagasjebærermulighetene, vil bakruta trekkes inn i taket og hekken åpnes opp – en svingdør på hver side gir plass for planet som sklir ut. 

Mye plass er det ikke, og spesielt praktisk er det ikke, men det er i hvert fall en annerledes idé.

Jeg tror nok imidlertid at dersom BMW skal følge i fotsporene til Mercedes-Benz og bygge sin egen pickup, bør de komme opp med bedre forslag enn disse.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2055 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 230 LASTEBILER TIL SALGS