- Rekordår for Mercedes-Benz Vans
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Rekordår for Mercedes-Benz Vans
359.100 biler og en omsetning på 12,8 milliarder Euro – begge viser en vekst på 12 prosent – er nye rekorder for varebildelen til Daimler.

alt

Dette blir åpenbart ingen sovepute. I forbindelse med offentliggjøringen av resultatene kunne Volker Mornhinweg fortelle at mer enn 2 milliarder Euro skal investeres i år og neste år. 

Nye produkter skal få sitt, både pickupen og nye Sprinter er forholdsvis rett rundt hjørnet, så for eksempel skal Sprinter-fabrikkene i Düsseldorf og Ludwigsfelde få mer enn 10 prosent av denne summen.

LES OGSÅ: Godt år for Volkswagen Nytte

Flere gode ideer og nye tilbud
Men også andre, «mykere», produkter skal få sitt. 

Mercedes-Benz Vans Mobility GmbH skal være klar med sine første produkter i sommer en gang. Der snakker vi om nye former for leie, leasing og flåtestyring. Det ble også fortalt at adVANce-gruppen nå skal utvides med 200 personer til, slik at 400 mennesker vil jobbe der mot slutten av året.

Det betyr selvfølgelig flere gode ideer og flere nye tilbud.

Mornhinweg, som dro i gang slagordet «Mercedes-Benz Vans goes global» for noen år siden forsikret at dette også gjalt adVANce. 

500 millioner Euro skal inn i denne gruppen innen 2020 og det hele er åpenbart et ledd i å forme Transporteravdelingen fra å være bare en produsent til å bli en leverandør av komplette transportsystemer.

Bruke uten å eie
Digitaliasering, automatisering og robotisering er bare noen av ordene man bruker, i bunnen ligger jo at alt skal legges til rette for at kunder kan bruke de mest passende bilene uten selv å eie dem.  

Det er nok når den nye Sprinter lanseres vi virkelig kommer til å møte denne nye verdenen. Bilen skal redefinere hele rammeverket rundt en transporter, og vil bli lansert blant annet med slagordet «Driven by adVANce».

Ta forresten også med at Daimler investerer nesten en halv milliard dollars i den nye Sprinter-fabrikken i South Carolina. 


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1591 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 155 LASTEBILER TIL SALGS