- Elektrisk Ford F-150
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Elektrisk Ford F-150
SPIONBILDER: Ford er i full gang med å utvikle en helelektrisk versjon av pickupen F-150, en av verdens mest solgte bilmodeller. Nå er en testbil observert ute i det fri.

alt

Det er ikke så lenge siden Ford-toppen Jim Farley informerte sine investorer om at en batterielektrisk versjon av den populære F-serien er under utvikling.

Dette kommer i tillegg til at det fra før var kjent at en hybridversjon er planlagt for lansering i 2020.

Nå har de første spionbildene av den helelektriske bestselgerpickupen dukket opp. Testbilen er fotografert mens den står og «tanker» strøm ved en ladestasjon.

Vi har foreløpig svært lite informasjon om den nye varianten av F-150. Den kamuflerte bilen på disse bildene er sannsynligvis også en tidlig utviklet versjon, hvor formålet er å teste den elektriske drivlinjen. Sluttproduktet som kommer på markedet vil nok se betydelig annerledes ut.

Bilen på bildene har inntak for ladekabel på venstre hjørne av frontfangeren. Kanskje ingen dum plassering, men våre kilder tror ikke det er her «ladeluken» vil sitte på den endelige versjonen.

Eksosrøret vi kan skimte tror våre kilder sitter der kun som en avledningsmanøver.

Spionfotografen hevder å kunne se at karosseriet på denne bilen er en anelse høyere enn «normalt» på grunn av batteripakken som visstnok er plassert under førerhuset.

Selv om det ikke har kommet ut noen offisiell informasjon om størrelse på batteripakken, rekkevidde eller andre tekniske data, er det grunn til å tro at Ford følger nøye med på konsepter som R1T som nylig ble lansert av Rivian, Workhorse og Teslas lenge lovede pickupversjon.

Ford har tross alt en unik posisjon å forsvare med sin F-Serie. Modellen har vært den desiderte favoritten i USA helt siden 1975. Det betyr at i 2018 var F-Serie den mest solgte bilmodellen i hjemmemarkedet for 43. året på rad. Slå den!


pic

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2046 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 258 LASTEBILER TIL SALGS