- Transportselskaper danner storkonsern
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Transportselskaper danner storkonsern
Kjell Skatvedt (bildet) i Miniekspress Transport AS og Rune Furseth i Suldal Transport AS går sammen og vil forene sine krefter i det nye felles konsernselskapet Nor-log Gruppen AS.

alt

Suldal Transport AS og Miniekspress-selskapene har allerede i dag et samarbeid på utvalgte felles kunder, men nå ønsker selskapene altså å ta samarbeidet noen steg videre.

– Samarbeidet har gitt begge selskapene fortrinn gjennom økt geografisk dekning og forsterket kundetilbud, opplyser Lars Arne Brøttem, konsernsjef i nyopprettede Nor-log Gruppen AS i en pressemelding.

Vil skape flere arbeidsplasser
Begge selskapene er blant de mer solide i norsk transportnæring, og er kjent som lokalt forankrede kvalitetsleverandører.

– Med bakgrunn i dette, og med et ønske om å etablere attraktive kundeløsninger og skape flere norske arbeidsplasser i norsk transportbransje i tiden som kommer, blir samarbeidet nå enda tettere og sterkere, heter det videre.

Nåværende eiere av Suldal Transport AS (Rune Furseth) og Miniekspress-selskapene (Kjell Skatvedt) etablerer sammen det nye selskapet ved navn Nor-log Gruppen AS.

– Dette blir morselskapet i et nytt felles konsern hvor Suldal Transport AS og Miniekspress-selskapene skal levere transporttjenester til kundene i sine respektive lokalmarkeder – akkurat slik som i dag, opplyser Brøttem.

Selskapene består
I praksis innebærer dette at Nor-log Gruppen AS kjøper alle aksjene i selskapene Suldal Transport AS og Miniekspress Transport AS.

– Transaksjonen setter selskapene i stand til å møte framtiden på en tryggere og mer offensiv måte. Dette gir et sterkere og bredere kundetilbud i markedet og en plattform for fremtidig utviklingsarbeid til beste for våre eksisterende og nye kunder. Økt geografisk dekning og fremtidsrettede IT-løsninger vil være sentralt i dette, sier Brøttem til YrkesBil.

Samarbeidet skal ifølge selskapene sikre eksisterende arbeidsplasser og danne grunnlag for nye.

Suldal Transport AS og alle Miniekspress-selskapene vil bestå som i dag, med lokal ledelse og styring.

– Det er viktig for oss å holde på selskapenes profil og navn i sine respektive geografiske markeder, men vi kommer til å synliggjøre tilhørigheten til Nor-log Gruppen i eksisterende profilering, sier Brøttem.

De endelige tallene for 2018 er ikke offentliggjort ennå, men omsetningen var på 325 MNOK for Suldal Transport AS og 305 MNOK for Miniekspress-selskapene (konsoliderte tall etter konserneliminering for Miniekspress Transport AS var 285 MNOK).


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2194 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 275 LASTEBILER TIL SALGS