- Dekksikkerhet på timeplanen
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Dekksikkerhet på timeplanen
Etter mange skremmende hendelser med dårlig skodde vogntog sist vinter, går dekkbransjen sammen med transportnæringen og veimyndighetene for å øke kompetansen og bevisstheten rundt dekksikkerhet.

alt

Dekkbransjen inviterer derfor til et stort arrangement på Scandic Gardermoen onsdag 25. september, som et vorspiel dagen før den store Transport & Logistikk-messen arrangeres på Norges Varemesse.

Tema for dagen er dekksikkerhet, og det skal være særlig fokus på tungbil og den betydning dekk har når det gjelder trafikksikkerhet.

Etter de mange stygge ulykkene med dårlig skodde vogntog sist vinter, har dekkbransjen vært i tett dialog med både veimyndighetene og transportnæringen om hvilke tiltak som kan settes inn for å bedre situasjonen de kommende vintrene. Blant annet vurderes skjerpede regler.

– Det er helt åpenbart at det er for dårlig kunnskap om dekk, både i markedet og hos myndigheter. Det vil vi gjøre noe med. Vi har også merket at utekontrollen har etterlyst kurs der de kan lære mer. Dette vil forhåpentlig bli et innslag i det arbeidet, sier Jon Erik Ludvigsen, daglig leder i Dekkimportørenes Forening til YrkesBil.

På Gardermoen inviteres alt fra transportører og bileiere til dekkforhandlere, til å lære mer om dekksikkerhet.

På programmet står en blanding av foredrag med dekkeksperter både fra bransjen og myndighetene, det blir også utstilling med ulike typer dekk samt noen demonstrasjoner (ikke kjøring).

Seminaret er åpent for alle interesserte og arrangeres av Dekkimportørenes forening, STRO (The Scandinavian Tire & Rim Organization) og Norges Lastebileier-Forbund (NLF).

Ludvigsen håper på opp mot 150 deltakere.

Du kan lese mer om dekksikkerhetsdagen, samt andre dekknyheter, i kommende utgave av bladet YrkesBil hvor dekk er spesialtema. Ikke abonnent? Bli det her. 


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1607 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 224 LASTEBILER TIL SALGS