- Tar med dekkverkstedet til kundene
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Tar med dekkverkstedet til kundene
Mobilt Dekkverksted heter Dekkmanns nye servicekonsept.

alt

– Nå skal vi ta med oss dekkverkstedet til kunden, i stedet for at kunden må komme til oss, forteller flåtesjef hos Dekkmann, Milan Keckes.

Konseptet er primært myntet på lastebileiere, anleggsentreprenører, busselskaper og bønder.

– Vi vet at kundene er opptatt av kostnader, fleksibilitet og mobilitet. De forventer lokal ekspertise og god service, men samtidig enkle løsninger, besparende tiltak og oversikt over sine kostnader. Med vårt mobile verksted trenger ikke å kundene å bruke unødig tid på å komme til oss og vente på skift av dekk. Vi kommer dit hvor det passer dem, om det er på et stasjoneringssted, rasteplass, gård eller anleggsområde, forteller Keckes.

Oppkoblet
Dermed sparer kunden kjøretøy- og lønnskostnader, mens Dekkmann har muligheten til å planlegge sitt arbeid på en bedre måte og sørge for en effektiv dekksesong.

– På en terminal, for eksempel, kan det være flere kjøretøy som trenger å bytte eller reparere dekk, og da kan vi serve alle kjøretøyene på en gang når vi kommer på besøk med vårt mobile verksted.

I tillegg til at lastebilen er utstyrt med det man trenger for å utføre de fleste dekkbytter og reparasjoner, er den også utstyrt med en iPad, slik at Dekkmann og kunden alltid er på nett via dekkadministrasjonssystemet Fleetfox.

Starter på Sunnmøre
Lastebilen er bygget av Dekkmanns søsterselskap Vergölst i Tyskland, som har bygget slike lastebiler i mange år.

– Våre dekkverksteder er fortsatt vårt viktigste møtepunkt med kunden, men vi tror samtidig på en fremtid hvor flere av kundene våre vil henvende seg til oss digitalt, og hvor vi er mer mobile. Den første fullverdige mobile dekkverksted er allerede satt i drift på Sunnmøre med basen i Ålesund og vi har allerede planer for ekspansjon for flere områder, avslutter Keckes.


pic

logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2058 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 232 LASTEBILER TIL SALGS