- Lanserer nye lastebiler: Sjekk Rogers ville Volvo-stunt
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Lanserer nye lastebiler: Sjekk Rogers ville Volvo-stunt
Toppsjef Roger Alm tar i bruk spektakulære virkemidler når hele den tunge lastebilserien med Volvo FH, FH16, FM og FMX skal fornyes på en gang. Se video nederst i artikkelen.

alt

I dagens mediebilde, der det florerer av spinnville viralvideoer, må markedsførerne stadig strekke seg lenger for å fenge publikum. 

Volvo Trucks har de senere årene gjort flere oppsiktsvekkende videoer. Blant annet "The Flying Passenger", "The Epic Split", "The Hamster Stunt" og "Look Who's Driving".

Nå slår de til igjen. 

"For å demonstrere kraften og styrken til de fire nye lastebilene har Volvo bygget et kolossalt 15 meter høyt, 58 tonn tungt lastebiltårn ved å stable de fire nye lastebilene oppå hverandre", skriver lastebilprodusenten.

Som om ikke det var nok har de plassert administrerende direktør Roger Alm på toppen!

Den uvanlige filmen foregår om natten og starter med å vise lastebiltårnet som en enorm monolitt som gløder i det fjerne. Etter hvert som vi kommer nærmere, ser vi ulver i forgrunnen og får et glimt av en kvinnelig sjåfør. Når filmen når høydepunktet, med røyk- og lyseffekter, ser vi at mannen som står på toppen av lastebiltårnet faktisk er sjefen sjøl, Roger Alm.

Filmen lanseres én dag før den offisielle lanseringen av den nye serien med tunge lastebiler i Europa. Serien omfatter Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM og Volvo FMX. De fire lastebilene representerer omtrent to tredjedeler av Volvo Trucks' leveranser.

– Dette er vår største lansering noensinne på Volvo Trucks. Jeg er vant til det meste, men for meg var det definitivt en uvanlig dag på jobben å filme på lastebiltårnet. Og la oss bare si at jeg har en viss respekt for høyder. Jeg er en jordnær fyr, sier Roger Alm, administrerende direktør for Volvo Trucks i en presseuttalelse.

Filmen ble innspilt i slutten av 2019 på et testområde utenfor Volvos hjemby Gøteborg i Sverige. Både lastebiltårnet og størsteparten av de visuelle effektene er ekte, inkludert røyk og lys, noe en bakomfilm viser.

– Det tok omtrent en måned å designe og bygge tårnet og sørge for at det var trygt å kjøre. I hovedsak ble dette muliggjort takket være den solide anleggsbilen, Volvo FMX, og den nye 38-tonns boggien som kunne bære vekten til de andre. Men det krevde også en jevn hastighet og jevn kurs, oppnådd av Volvo Dynamic Steering-teknologien og en dyktig lastebilsjåfør, sier Markus Wikström, ingeniør hos Volvo Trucks og en del av ingeniørteamet bak tårnet.

...og slik ble filmen laget - bli med bak kulissene:


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2053 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 228 LASTEBILER TIL SALGS