bilde

Hemmelig Mercedes? Ikke veldig

Det må være litt flaut å kjøre rundt i en hemmelig, kamuflert bil, og så er det ingen som sprer bilder av den verden over.

Det later til at det er det som skjer med Daimler akkurat nå.

Så hva gjør man for å bøte på den manglende interessen? Man legger bildene av hemmeligheten på egne pressesider og utstyrer den med kryptisk tekst.

At den er kommet så langt som til disse sidene visere jo bare at de lykkes med denne strategien også.

PRØVEKJØRT: Stort steg for nye Sprinter

Så forteller altså bildeteksten at denne hemmelige bilen ble spottet i nærheten av Dortmund, der Minibus GmbH – et Daimler selskap – holder til.

Og vi får videre vite at de nye minibussene fra Mercedes-Benz nå gjennomgår sine siste prøver.

Dette er åpenbart en av dem.

Så får vi vite at Sprinterne alltid har dannet basis for minibusser med stjerner i fronten. At Sprinter plattformen er velegnet til de fleste påbygg. Og at den nye Sprinteren nå er klar til å bestilles. 

Og at vi derfor må regne med at minibuss-utviklerne jobber hardt med nye modeller.

Og det kan vel ikke være tvil om, antyder teksten, at også de nye minibussene vil kunne vise frem de samme førerplass-variantene og alle de sjåførassistene som den nye Sprinter er utstyrt med.

Men så komme den virkelige triggeren:

«Det kan se ut på dørene som om den avfotograferte bilen kommer fra Sprinter City-modellserien som brukes til regulær rutedrift. Det ser faktisk ut som det er en større utgave av den tidligere treakslede Sprinter 77? Men vi må nok ikke vente alt for lenge før vi får løsningen på gåten» - beroliges vi med.

Selv kommer jeg ikke til å holde pusten, men hatten av. Presseavdelingen lyktes denne gangen også.