SCHVÆÆÆR SCANIA: Om alle Scania er «King of the Road» må dette være kongen over alle konger; 770S XXL. Trekkvognen som til daglig tjenestegjør for Øyvind Jensen Termotransport AS stilles ut på Oslo Motor Show.

Oslo Motor Show

Lastebilshow i Lillestrøm

Spektakulære lastebiler og vogntog, samt klassiske veteranlastebiler og varierte varebilinnslag, vil også i år sette sitt preg på Oslo Motor Show.

Publisert

Hall E i Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse) i Lillestrøm blir også denne gangen «lastebilhallen» under det etter hvert så tradisjonsrike motorshowet som arrangeres førstkommende helg 28.-30. oktober.

Tradisjonen tro skal de fineste lastebilene fra Skandinavia i ulike kategorier konkurrere om pokalene i Scandinavian Truck Trophy, som arrangeres av transportbladene Trailer Magazine (Sverige) og YrkesBil.

Cirka 25 biler fra Norge, Sverige og Danmark deltar i konkurransen som i år arrangeres for fjortende gang.

Norske innslag

Fra Norge deltar blant annet en heftig Scania 770S XXL trekkvogn som til daglig tjenestegjør for Øyvind Jensen Termotransport AS, og en Scania 650S i den velkjente fargekombinasjonen grå, lilla og rosa som er knyttet til Nitteberg-navnet gjennom deltakelse på Oslo Motor Show i flere år. Andreas Nitteberg er eier av bilen.

Bilene med beste plasseringer fra fjorårets STT-konkurranse er direktekvalifisert. Regjerende mester i Scandinavian Truck Trophy, Tobias Oscarsson i T. Oscarssons Åkeri AD fra Sarö i Sverige, er selvskreven gjest med sin smakfulle Scania R500 trekkvogn.

Klassikere

Både nyere motivlakkerte lastebiler og klassiske veteranlastebiler kan de besøkende beskue i Lillestrøm den siste helgen i oktober.

Flere av de norske lastebilimportørene vil også ha stands og stille ut nye biler og selge klær og utstyr til de besøkende. Utstillingen vil også inneholde innslag av både nye og eldre varebiler.

Ta en tur innom E-hallen og bli imponert over de fine lastebilene, både de nye og klassikerne!

VIL FORSVARE SEG: Tobias Oscarsson er regjerende mester i Scandinavian Truck Trophy med sin Scania R500 trekkvogn, og kommer til Oslo Motor Show for å forsvare æren og tittelen. Foto: Joachim Cruus, Trailer Magazine
VELKJENT: En Scania 650S kommer, i den velkjente fargekombinasjonen grå, lilla og rosa er knyttet til Nitteberg-navnet gjennom deltakelse på Oslo Motor Show i flere år. Andreas Nitteberg er eier av bilen. Foto: Joachim Cruus, Trailer Magazine
TØFF TØMMERBIL: Emil Aloandersson kommer til Lillestrøm med sin Volvo FH16 750. Foto: Joachim Cruus, Trailer Magazine
SNUTER: Det blir garantert noen snutebiler å se også. Som denne. Foto: Joachim Cruus, Trailer Magazine
DAGLIG DRIFT: De fleste av utstillingslastebilene er i daglig drift. Foto: Joachim Cruus, Trailer Magazine
Powered by Labrador CMS