- Satser på ny transportmesse i 2021
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Satser på ny transportmesse i 2021
I en sesong der «alle» yrkesbilrelaterte messer ble avlyst kommer Bjørn Magnussen (innfelt) med en gladnyhet. 2-4. september neste år blir det Transportmesse på Gardermoen igjen.

alt

Syv år har gått siden forrige transportmesse på dragrace-stripa på Gardermoen. Magnussen arrangerte riktig nok messe i 2015, men det var på Hellerudsletta. I ettertid har de planlagte Gardermoen-messene blitt avlyst både i 2017 og i 2019

Nå forteller messegeneralen at flere utstillere lenge har etterspurt en ny utgave av arrangementet på Gardermoen, der tilbydere og brukere av transportmateriell møtes utendørs, med én felles «publikumsgate».

– Resepten bak Gardermoen-messene er svært enkle, og selv om den defineres som ei transportmesse anses dette folkelige arrangementet like mye som et stort nasjonalt bransjetreff, eller en markedsplass, forklarer Magnussen.

Helt siden første arrangement i 2003 har Gardermoen-messen vært et populært samlingspunkt for yrkessjåførene.

«De gleder seg, de mer enn halvt tusen vogntogene som i messehelgen avholder sitt eget «bransje-julebord» i grustaket til Øynebråten. Og convoi til messa, som oser av pur yrkesstolthet & entusiasme», skriver han i dagens pressemelding.

Messegeneralen trekker selv frem det faktum at store messearrangementer i lengre tid har slitt med oppslutning, både hos utstillere og publikum. Man trenger ikke lenger dra på messe for å se eller vise frem nyheter.

«Men, man klarer aldri å dyrke fagmiljøer – mennesker imellom – uansett lynraske internet-linjer eller annet teknologisk apparatur man måtte se kolleger via en skjerm... For ikke å snakke om rekruttering», påpeker Magnussen.

En liten Covid19-disclaimer på slutten har han naturligvis også tatt med:

«SELVFØLGELIG, neste Gardermoen går av stabelen kun forutsatt at verdens klokeste hoder innenfor helsemyndigheter har løst Covid 19 marerittet. Noe mange tror, innen høsten 2021».


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1436 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 99 LASTEBILER TIL SALGS