- Staria kan bli H-1
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img img img img
20 bilder i galleri
Staria kan bli H-1
H-1 er et kjært minne hos mange Hyundai-folk. Noen savner den fremdeles aktivt. Kanskje gir den nye Staria et glimt av en kommende varebil?

alt

Hyundai har nettopp sluppet noen ganske klare bilder av den kommende person-transporteren Staria.

Målene kjenner vi ikke men det ser ut som den går rett inn i det segmentet som VW T6 og Mercedes-Benz V-Klasse dominerer.  Et segment der man også fant en litt mer beskjeden H-1 Travel i sin tid.

Det vi ser av fronten tyder i retning av klassens mest futuristiske. Ikke minst dagskjørelyset som strekker seg over hele frontens bredde understreker det. 

Lysene bak, som følger sidestolpene helt opp til taket er også med på å gjøre denne bilen ganske karakteristisk. 

Det ser også ut som om siderutene er uvanlig dype, og det er ingen tvil om at frontruten er stor og at hele fronten er blitt ganske særegen.

Bildene viser person-fokusert interiør hele veien, med fire (sikkert svingbare) stoler og en hel benk bakerst i tredje rad.

Inn og ut kommer man gjennom brede skyvedører.

Interiør-bildene viser en ganske stor berøringsskjerm uten noen åpenbar infotainmentavdeling for passasjeren - og under den ligger spaken som tyder på enten automat eller ren elbil retningsvelger. 

Alt er åpenbart plassert oppe på dashbordet. Gulvet er helt flatt, det er ikke noe som forstyrrer mellom høyre og venstre sete.

Det er ikke antydet noe om drivlinjer, men et helt flatt gulv kan tyde på elbil-plattform. Hadde man lagt opp til firehjulsdrift, mekanisk, ville vi sett det på en tunnel på gulvet.

Siden VW har klart å lage personbil av Transporteren, og siden V-Klassen opprinnelig var en Vito varebil skulle man tro at det var mulig å reversere prosedyren her, og lage en H-1 av en Staria.

Man kan i hvert fall håpe.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1464 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 105 LASTEBILER TIL SALGS