Ssang Yong fornyer Rexton

Du får mye bil for pengene når du kjøper en Rexton. I den nye modellen som kommer på markedet i mai finner du også en nyutviklet motor.

Publisert
Ssang Yong Rexton

Det er først og fremst som varebil Rexton selges, et spesielt fenomen her i landet. I slutten av mai lanseres den i ny utgaven som innebærer endringer både utendørs og innendørs, inkludert høyere grad av sikkerhet, redusert støynivå og mindre vibrasjoner.

Mens Ssang Yong tidligere har bygget Mercedes motorer på lisens, står det en nyutviklet, moderne dieselmotor i nye Rexton. Motoren har et slagvolum på 2,7 liter, utvikler 165hk ved 4.000 omdreininger og har et maks dreiemoment på 347 Newtonmeter i hele området mellom 1.800 og 3.200 omdreininger.

Gearkassene kommer fortsatt fra Mercedes, og du kan velge mellom manuell eller automatisk – begge med fem trinn. Drivstofforbruket ved blandet kjøring er oppgitt til henholdsvis 0,8 og 0,9 liter på mila.

DAF Norge er importør av Ssang Yong og arbeider for tiden aktivt med å utvide sitt salgsapparat som i dag består av 24 forhandlere.

Powered by Labrador CMS