Ford Ranger i spesialutgave

Ford lanserer et nytt medlem av Ranger-familien. Målet er å tiltrekke seg nye kundegrupper.

Publisert

Tøff design og mye utstyr er argumentene Ford benytter når de lanserer sin nye Ranger Thunder.

Den nye spesialmodellen vil være klar for levering på sensommeren i et «eksklusivt» opplag for Europa på 4500 eksemplarer.

Mye av det mest populære tilleggsutstyret blir standard på spesialmodellen, samtidig som nyttelast og hengervekt forblir uendret. Det innebærer hengervekt på opptil 3500 kg og nyttelast på over 1 tonn.

– Dette er en pickup med et enda tøffere utseende for de kundene som ikke er redde for å bli lagt merke til. Nye Ranger Thunder står ut i mengden. Samtidig er den like anvendelig og praktisk som den er komfortabel, stilig og tøff. Dette er en modell som vil gjøre Ranger enda mer attraktiv for flere nordmenn, sier adm. dir. i Ford Motor Norge Per Gunnar Berg.

Det Ford definerer som «en ferdig topputstyrt Ford Ranger Thunder» vil koste fra 565.000 kroner som varebil med to seter. Den leveres kun som såkalt dobbel-kabin, men uten bakseter.

Motoren er en 2,0-liter EcoBlue bi-turbo diesel med 213 hestekrefter og et dreiemoment på 500 Newtonmeter. Kreftene foreles til alle fire hjul via en 10-trinns automatgirkasse.

Wildtrak pluss
Ranger Thunder bygger på Fords populære Ranger Wildtrak-serie og kombinerer høy utstyrsgrad med tøff fremkommelighet og arbeidskapasitet.

Den leveres kun i lakkfargen Sea Grey, og blant utstyret inngår eksklusive, sorte 18-tommers aluminumsfelger.

Sort er også dominerende på grill, støtfanger bak, beskyttelsesplater, sportsbøyle, dørhåndtak og rundt tåkelysene.

Røde detaljer i grillen og på sportsbøylen og logoer med en tredimensjonal effekt er blant spesialitetene som skiller Thunder fra standard-utgavene av Ranger.

LED-lyskastere med mørk innramming er standard. Ranger Thunder kommer også med rulledeksel i sort aluminium og en helt ny lasteskiller til planet.

Eksklusive interiørdetaljer
I det komfortable og karakteristiske interiøret får du Ebony-skinnseter med rød søm. Røde sømmer går også igjen på ratt, instrumentpanel og flere andre steder i kupeen.

Svarte eksklusive tekstilgulvmatter med Thunder-logo er også standard. Det samme er terskelbelysning.

– Med Ranger XLT, Ranger Limited, Ranger Wildtrak, Ranger Raptor og nå, Ranger Thunder, har Ford den mest imponerende line-up av pickuper i Norge. Her er det noe for enhver smak og bruk. Felles for dem alle er at det er arbeidshester som får jobben gjort, og at de kan by på kjøreegenskaper og komfort som ikke står tilbake for en vanlig personbil, sier Per Gunnar Berg.

Powered by Labrador CMS