Kjøpte over 120 varebiler i ett jafs

Entreprenørselskapet Risa på Nærbø i Rogaland har vært på storhandel.

Publisert

For tredje gang valgte en av Norges største anleggsentreprenører å kjøpe lette nyttekjøretøy fra Ford. Hele 120 Transit Connect og tre Transit Custom ble nylig overlevert til vestlandsentreprenøren.

I løpet av oktober vil ytterligere 12 Ford Ranger pickuper bli levert.

- Med denne ordren har vi de siste 10 årene levert mer enn 630 nye Ford til Risa. Dette er kjøretøy som blir brukt i anleggsbransjen og får mye juling. Vi er selvsagt veldig fornøyd med at en så stor aktør er så fornøyd med Ford at de velger oss gang etter gang, sier daglig leder Arve Edland hos Kverneland Bil Bryne AS i en pressemelding.

Det er Kverneland-forhandleren som har inngått den store bilavtalen.

LES OGSÅ: Ford må øke Transit-produksjonen

Røff bruk
Risa er en av landets største anleggsentreprenører. De jobber blant annet med utbygging av infrastruktur for vei, energi, grunnarbeid for boliger og næringsbygg, samt drift og vedlikehold.

De i alt 135 nyttekjøretøyene må derfor ifølge Edland forberede seg på tøff bruk over lang tid.

- For en entreprenør handler et bilvalg primært om tre ting: Bilene må ha en kvalitet som gjør at de tåler tøff bruk og generelt sett ha svært lite feil. Samtidig er det viktig at de som bruker bilene trives i dem og at de opplever at de har gode kjøreegenskaper. Husk at dette er arbeidsplassen til mange ansatte hver eneste dag. Alt dette må de også få til en pris som er konkurransedyktig, forklarer Edland.

Mindre administrasjon
Akkurat nå har Risa-konsernet rundt 250 Ford-kjøretøy i daglig bruk.

Ifølge konsernsjef Bjørn Risa har konsernet en praksis om at de skal forholde seg til færrest mulig partnere.

- Det gir oss mindre administrasjon rundt bilholdet, sier Bjørn Risa.

Powered by Labrador CMS