Ny direktør for MB-nytte

Roar Sollie (39) er tilsatt i Bertel O. Steen som ny direktør nyttekjøretøy i Mercedes-Benz Norge etter Jarle Viuls. Roar er utdannet siviløkonom fra USA, og kommer fra stillingen som administrerende direktør for Mercedes-Benz forhandler Erik Arnesen Helsfyr AS.

Publisert

Roar Sollie har jobbet som administrerende direktør i Erik Arnesen Helsfyr AS siden april 2001. Før dette var han regionsjef i Mercedes-Benz Norge i tre år. Tidligere har Roar Sollie jobbet på økonomisiden i blant annet NSB og Arthur Andersen. Roar Sollie vil inngå i ledergruppen til Mercedes-Benz Norge.

- Roar kjenner Mercedes-Benz og Bertel O. Steen meget godt. Han er en strukturert og resultatorientert leder som kan vise til meget gode resultater. Vi har blitt kjent gjennom hans ledelse av en av de beste Mercedes-Benz forhandlerne i landet, og jeg er meget tilfreds med at han har takket ja til denne utfordringen, sier Torgeir Stensli, direktør for Mercedes-Benz Norge.

- Dette er en meget spennende stilling. Mercedes-Benz har de siste årene kommet med meget konkurransedyktige produkter innenfor både tyngre og lettere nyttekjøretøy. Jeg gleder meg til å ta fatt sammen med gamle og nye kollegaer på både importør- og forhandlernivå, sier Roar Sollie.

Roar Sollie bor i Gjerdrum, er gift og har to barn. Han vil etter planen tiltre sin nye stilling i april 2005.

Powered by Labrador CMS