Pizzabudets nye verktøy

Knøttlille elektriske Renault Twizy Cargo lanseres nå som dedikert transportkjøretøy.

Publisert

GODSROM: Det finnes faktisk fra før et «baksete» i knøttlille Renault Twizy.

Det er imidlertid i praksis bedre egnet til handleposer enn mennesker.

Nå har Renault tatt konsekvensen av at selv om det er mørkt og trangt der bak, så er ikke det spesielt plagsomt for gods.

Les om Twizy personbil her.

De har med andre ord åpnet dette området fra baksiden, og innredet plassen til varerom. Navnet på den nye modellen er Renault Twizy Cargo

Varerommet er nå på 180 liter, og tillatt vekt er inntil 75 kg. Om du ønsker å bygge transportkasse til bilen, er målene på varerommet 550 mm x 500 mm x 950 mm.

Tilgangen til varerommet er god. Renault har simpelthen kuttet ut en del av den massive bakveggen, og hengslet den slik at den kan slås til siden.

Det er elektrisk lås, slik at ingen kan åpne luken når du for eksempel står og venter på et grønt lys.

Renault begynner for øvrig også å bli nøktern når det gjelder oppgitt kjørelengde på Twizy. De angir ca. 80 km ved pen eco-kjøring, og rundt 50 km ved mer ekstrem bruk.

RETTELSE: Desken kom i første omgang i skade for å skrive at det ifølge OFV ikke er registrert nye Twizy i Norge ennå. Dette er antagelig feil. Årsaken til feilkoblingen er at Twizy registreres som firehjuls motorsykkel, og derfor ikke dukker på registreringsstatistikken for biler.

Powered by Labrador CMS