FLYTTER HIT: Truck & Trailer Industry samler nå Oslo-virksomheten ved sitt hovedlager og hovedkontor på Langhus, og avvikler avdelingen på Skjetten.

Truck & Trailer Industry avvikler «Oslo Nord»-avdelingen

Endrede handlemønstre hos kundene er årsaken.

- Det vi ser nå er en stor endring i handlemønsteret til våre kunder, spesielt etter covid-19. Behovet og ønsket om å få varer levert direkte på døra, være seg hjemme eller arbeidsplassen, har økt betraktelig, opplyser Bjørn Øyvind Stenersen, daglig leder i Truck & Trailer Industry (TTI). 

Ikke hensikstmessig

Derfor mener han det ikke lenger er hensiktsmessig å ha to varehus i og rundt Oslo.

TTI åpnet som kjent nytt hovedkontor og hovedlager på Langhus utenfor Oslo i 2020. 

- I tillegg er vi mer leveringsdyktig fra vårt hovedlager på Langhus og derfra kan vi sende ordrene i én og samme forsending. Grunnet dette har vi valgt å avvikle vår avdeling nord for Oslo, samtidig som vi øker logistikken fra vårt hovedlager, opplyser Stenersen. 

TAR GREP: Adm. direktør Bjørn Øyvind Stenersen i Truck & Trailer Industry.

Etablerer nye fraktruter

TTI opplyser at det blir satt opp egne fraktruter flere ganger daglig fra hovedlageret, og direkte ut til selskapets kunder i «Stor-Oslo». Videre ut til distriktene blir varer levert over natt.

- På denne måten øker vi servicegraden til våre kunder og kan fokusere mer på vår leveringsdyktighet fra Langhus, fastslår Stenersen.

Ansatte følger med

Samtidig understreker han at bedriftens ansatte på avdeling Oslo Nord på Skjetten med dette vil komme tilbake til på hovedkontoret ved Langhus.

- Dette gleder vi oss stort til. Da blir vårt salgsteam på Østlandet samlet under samme tak igjen, noe vi har savnet siden vi var i Persveien, sier Stenersen.

Powered by Labrador CMS