- Her er nye Fiat Fullback
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img
1 bilder i galleri
Her er nye Fiat Fullback
Fiat vil neste år starte salget av den nye pickupen Fullback. Bilen skal produseres av Mitsubishi og blir en ren tvilling av deres L200.

alt

Fiat Fullback ble lansert på den internasjonale bilutstillingen i Dubai i tirsdag ettermiddag.

Avtalen mellom Fiat og Mitsubishi fører nå til at Fiat allerede i første kvartal 2016 starter salget av pickupen.

1,1 tonn nyttelast
Fiat opplyser at Fullback vil få en nyttelast opptil 1.100 kilo. Bilen 
blir utstyrt med en 2,4 liters diesel med 150 eller 180 hestekrefter og kan leveres både som to- og firehjulstrekk. Kundene kan velge mellom sekstrinns manuell eller femtrinns automatgir.

Bilen leveres som Single Cab, Extended Cab, Double Cab og chassis, og i tre utstyrsvarianter. Nøyaktig hvilke spesifikasjoner som blir aktuelle for Norge er ikke kjent.

Navnet Fullback er for øvrig hentet fra terminologien som brukes i rubgy og amerikansk fotball, opplyser Fiat.

Viktig i Norge
Den nye pickupen blir en viktig modell for relanseringen av Fiat i Norge, når fabrikken selv skal stå bak import og distribusjon fra 1. januar 2016. Da vil FCA (Fiat Chrysler Automobil) overta etter dagens importør som er RSA. Men båndene med RSA kuttes ikke, da de skal fortsette å være landets største forhandler for Fiat- og Chrysler produkter.

Fiat vil satse kraftig på nyttekjøretøyer og det foreligger planer om en stor utskiftning av modellprogrammet. Men det vil først skje i 2016 og 2017.

170.000 biler
Samarbeidet mellom Fiat og Mitsubishi er omfattende og planen er at Mitsubishi skal årlig produsere 170.000 pickups for Fiat.

Adm. direktør Rune Gjerstad i det norske importselskapet for Mitsubishi sier de vet veldig lite om samarbeidet med Fiat rundt pickups.

– Jeg skal nå til Japan for å møte Mitsubishi. Der vil helt sikkert komme informasjon om samarbeidet med Fiat, sier han til YrkesBil.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2292 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 297 LASTEBILER TIL SALGS