- Alt klart for Vognmannen 2019 - med påmeldingsrekord
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Alt klart for Vognmannen 2019 - med påmeldingsrekord
I år er det Storfjorden Automobil klubb (SAK) som arrangerer det populære treffet som for første gang arrangeres på Nordvestlandet. De lover en fantastisk opplevelse.

alt

Vognmannen er et treff hvor en samler veteraner i kategorien «nyttekjøretøy». Annet hvert år arrangeres Vognmannen på Magnor av Transporthistorisk Forening, og motsatte år arrangeres treffet på ulike destinasjoner i Norge av andre klubber.

Her samler entusiaster seg som ønsker å ta vare på kulturarven, og nyttekjøretøyene som har bidratt med å utvikle vareflyten.

I år er det Storfjorden Automobil klubb som har fått oppdraget fra Transporthistorisk Forening om å arrangere, og det blir første gang Vognmannen finner sted på Nordvestlandet. Treffet avholdes 28. og 29. juni. 

– Dette er kjempegøy. Det er 213 påmeldte nyttekjøretøy, noe som er ny påmeldingsrekord. Vi samarbeider med ulike lag og foreninger i Tresfjorden, slik at vi sammen kan tilby en fantastisk opplevelse for besøkende, opplyser Irene Årsnes i en pressemelding fra Storfjorden Automobil klubb (SAK).

Treffet vil ha base på Tresfjord Hestesenter, hvor det altså blir muligheter for å oppleve en litt annen type hestekrefter denne helgen.

Deltakerbilene skal også ut og kjøre løp, med start lørdag klokken 11 fra Tresfjord sentrum. Det blir først en runde rundt bygda, så mot Vestnes, videre mot Tomrefjorden, med en avstikker rundt Nerås. Tilbake mot Vestnes sentrum, før turen går mot Skorgen via Brastastranda, så til målgang i Tresfjorden.

– Her kan en rigge seg langs veien, i hagen, langs traseen og beskue alle de flotte bilene. Ekstra kjekt for tilreisende deltakere vil det også være om publikum er langs traseen, oppfordrer arrangøren.

Fredag 28.juni blir det felles utflukt til Scania Digernes. De har 10 års-jubileum i sine lokaler og Scania er en av hovedsponsorene til arrangementet. YrkesBil er også en av treffets sponsorer. 

På returen er deltakerne invitert innom Straumen bil AS.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2200 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 278 LASTEBILER TIL SALGS