bilde

Vy samler buss og tog digitalt

Felles app og nettside for bestilling av buss- og togbilletter.

Vy Buss er Norges største og et av Nordens største busselskaper, med 19 ekspressbussruter i Norge og Sverige. Nå samler Vy buss- og togtilbudet i en felles app og på vy.no.

– Vi gleder oss til å tilby kundene våre tog- og bussbilletter på samme sted. Nå blir det enklere for kundene våre å planlegge reisen, sier Synne Homble, konserndirektør for mobilitet og reiseliv i Vy.

NSB og Nettbuss ble slått sammen og døpt om til Vy i april 2019.

Kort tid etter navneskiftet ble det mulig å søke etter enkelte bussreiser i Vys kanaler, men for å kjøpe billett måtte kundene til Nettbuss sine gamle salgskanaler.

Nå er alle bussholdeplassene tilgjengelige i Vy-appen og på vy.no, og kundene kan kjøpe buss- eller togbillett på samme sted.

Foreløpig er det mulig å kjøpe billett for enten tog eller buss hos Vy. Konsernet jobber for at kundene også kan kombinere buss og tog i samme kjøp i løpet av første halvår 2020.

– Det vil bli stadig enklere for kundene våre å planlegge og kjøpe hele reisen sin hos oss. Neste år skjer det mye spennende i Vy-appen, blant annet vil du kunne bestille og betale taxi, avslutter Homble.