- 600 forhåndsbestillinger av kinesisk elvarebil
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
600 forhåndsbestillinger av kinesisk elvarebil
Kinesiske Maxus kommer senere i år med den helt nye elektriske varebilmodellen e-Deliver 3. Importøren RSA har allerede mottatt 600 bestillinger.

alt

Maxus har allerede vært på markedet i Norge i et par år med modellen EV80. Snart utvides modelltilbudet, og først ut er modellen e-Deliver 3 - tidligere omtalt som EV30 - som størrelsesmessig plasserer seg i samme segment som Volkswagen Transporter.

YrkesBil har tidligere omtalt bilen flere ganger, og vi har vært på fabrikken i Kina for å få et innblikk i Maxus’ planer for europeisk ekspansjon.

e-Deliver 3 skiller seg fra en del andre elvarebiler ved at den er bygget på en plattform for elbiler, der enkelte av konkurrentene er ombygde diesel- eller bensinbiler.

En lett konstruksjonen er noe av grunnen til den relativt lange rekkevidden, som er oppgitt til 342 kilometer (WLTP bykjøring). 

Det er riktig nok mulig å velge mellom to batteristørrelser, 35 og 52,5 kWt.

Elvarebilen er også tilgjengelig i to forskjellige størrelser: 4,8 og 6,3 m3. I førstnevnte skal du enkelt få plass til to paller, mens i den lengste varianten opplyser importøren at det er plass til tre.

Et av de første spørsmålene mange håndverkere vil stille er om man også får plass til byggevarer med 2,4 m lengde, for eksempel gipsplater. Svaret er ja – i den lange utgaven.

Mens PSA og Toyota oppgir nyttelast på inntil 1.275 kilo og tilhengervekt på inntil 1.000 kilo, får vi fra Maxus kun vite at e-Deliver 3 får en nyttelast på mellom 800 og 1.000 kilo, litt avhengig av hvilken kombinasjon av batteripakke/størrelse du velger.

RSA har tidligere opplyst overfor YrkesBil at modellen skal kunne trekke tilhenger, uten at de konkretiserte tillat tilhengervekt, men det står ikke noe om tilhenger i dagens pressemelding.

Importøren forteller at de første kundebilene ankommer Norge i sommer.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1403 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 158 LASTEBILER TIL SALGS