- Elektrisk Transit klar i november
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Elektrisk Transit klar i november
Men ikke for Europa ennå.

alt

De som finleste Fords kvartals-rapport – uventede gode økonomiske resultater og håp om overskudd i år – fikk øye på denne lille skissen som kanskje øker forvirringen litt.

Det er nemlig ikke helt enkelt å få tak i hva Ford tenker og planlegger om strøm i Transiten.

Tidlig i fjor fikk vi høre at de planla en batterielektrisk for Europa til 2021. Den har vi sett glimt av nå og da, men ikke fått noe mer konkret.

Etter det kom det en melding om at også markedet i Nord-Amerika skulle få sin som modellår 2022.

Det er antakelig denne, for det dukket også opp som en Twitter-melding om at denne skal lanseres den 12. november og bygges i USA og at den dessuten er en del av Fords mer enn 11,5 milliarder dollars store investering i elektrifisering.

Den nye Ford-sjefen, Jim Fearnley, sier at det er helt logisk å koble denne bilen inn på den nordamerikanske E-strategien.

- Transit og F150 er blant de viktigste storserie-nyttebilene i industrien. Vi tror også at markedet for batterielektriske varebiler og pickuper vil bli massivt og vi styrer rett mot disse mulighetene, sier han og føyer til at med unike digitale tjenester og trådløse verktøy skal de være med å øke både produktiviteten og oppe-tiden for sine viktige kunder.

De har tidligere vist hva flåtesjefer er i stand til å hente ut av 4G flåteadministrasjons-systemet.

Tegningen viser at bilen vil beholde den kjente profilen, men vi kan vel regne med en annen front og andre lys.

Ford har tidligere sagt at el-Transiten skal komme som varebil, pickup eller chassis, og i tre chassislengder og flere høyder.  Men noe mer om batterier og motorer vet vi ikke.

Bortsett fra lanseringsdatoen er det ikke sagt noe om når den skal på markedet i USA. Heller ikke om det er denne bilen som skal komme til Europa, og i så fall når.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1436 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 99 LASTEBILER TIL SALGS