- Elektrisk «kick off» med Erna som «gudmor»
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img img img img
17 bilder i galleri
Elektrisk «kick off» med Erna som «gudmor»
Statsministeren kastet glans over innvielsen av Tom Wilhelmsens nye elektriske tippbiler.

alt

Som YrkesBil.no skrev i går jobber Tom Wilhelmsen AS for å sette en ny, miljøvennlig standard i massetransport. Målet er 100 prosent utslippsfri bilpark innen 2025.

I den forbindelse ønsket statsminister Erna Solberg (H) å være til stede under den offisielle lanseringen av selskapets tre nyvinninger i Enebakk torsdag formiddag.

Solberg er sågar «gudmor» til det som hevdes å være Europas første hel-elektriske tippbiler i sitt slag.

Under seansen betegnet statsministeren klimaenderingene som vår tids største utfordring. Hun mener det er helt åpenbart at vi skal bevege oss i en grønnere retning, og sa at utviklingen går rett vei.

– Vi er faktisk helt avhengig av at næringslivet tenker selv, og selv tar initiativ til grønne løsninger. Det har dere gjort. Og det kan dere være stolte av, sa Solberg, henvendt til Tom Wilhelmsen.

– I dag feirer vi ikke bare Europas første tippbiler. Vi feirer også en bedrift som har turt å satse, erklærte statsministeren.

Tom Wilhelmsen selv benyttet anledningen til å rose og takke regjeringen, miljødepartementet, byrådet og Oslo kommune ved klimaetaten og øvrige etater.

– De har lagt føringer som bidrar til at vi kan nå FNs bærekraftmål om 0-utslipp innen 2030. Det er en sann glede å kunne vise alle at det nytter å tenke litt utenfor boksen, sa han.

Massetransportøren sa at de er klare til å investere i flere elektriske tippbiler, hvis byggherrer og entreprenører er sitt miljø bevist.

– Noen entreprenører ser også verdien av å satse på miljøet. Nøkkelen ligger i økonomi og poengscore i offentlig anbud for å fremme miljøet ved riving, nybygg og ny infrastruktur som etableres for et mer effektivt Norge, sa Wilhelmsen.

– Vi må også ha grønne løsninger for å vinne jobber der oppdragsgiver har fokus på miljø, fastslo han.

Les mer om satsningen til Tom Wilhelmsen AS her.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1435 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 99 LASTEBILER TIL SALGS