Premiere for nye S-Way

Iveco vartet opp med vaskeekte Norgespremiere i Lillestrøm for sin nye toppmodell.

Publisert

Stralis-arvtakeren S-Way ble lansert som en overraskelse i sommer, så det var en sylfersk nyhet Iveco stilte med på årets transportmesse.

Italienernes nye toppmodell er en lastebil med helt ny hytte, nye ideer i interiøret, oppkoblingsmuligheter og sjåførstøtte-systemer man ikke har sett maken til fra den kanten før – i tillegg til oppgraderinger av resten av bilen for å gjøre TCO stadig lavere.

Trekkvognen som sto i Lillestrøm var en toakslet utgave, og det vil ta noe tid før de «norske» treakslede versjonene dukker opp.

– Lansering av en ny lastebilmodell tar tid, og som de fleste produsenter starter også Iveco med å rulle ut volumversjonene for de store markedene – og det er toakslede trekkvogner. Så kommer de treakslede variantene utover neste år en gang, sier Håkan Jönsson, Business director for Iveco Nordic & Baltics, til YrkesBil.

Han vil ikke si når de første S-Way-bilene vil komme til norske kunder.

I tillegg fikk vi se nye Daily, som egentlig er en ansiktsløftet og fornyet utgave av den velkjente traveren, samt mediumtunge Eurocargo og den tunge X-Way.

Powered by Labrador CMS