- Fleksibel Citroën
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img img img img
42 bilder i galleri
Fleksibel Citroën
I Genève skal Citroën lansere sin nye flerbruksbil med det dekkende navnet SpaceTourer. Her får du mer info og bilder.

alt

YrkesBil skrev om denne bilen i desember da de første bildene ble sluppet. 

Den kan trygt betegnes som en flerbruksbil i mer enn én betydning – den skal nemlig selges av tre konkurrerende merker, Citroën, Peugeot og Toyota, og den skal tilbys som både person- og varebil.

Som om det ikke er nok kommer bilen i tre forskjellige lengder, XS: 460, M: 495 og XL: 530 cm og med to alternative akselavstander, 292 eller 327 cm.

Den skal tilbys med forskjellige setekonstellasjoner og kan dermed nærmest skreddersys etter kundens ønsker og behov. Store skyvedører gjør det ifølge Citroën bekvemt å entre også tredje seterad.

SpaceTourer deler plattform med C4 Picasso og Grand C4 Picasso og kommer i fire versjoner:

SpaceTourer Feel og SpaceTourer Shine er tilgjengelig i tre lengder og med 5, 7 eller 8 seter. Disse versjonene henvender seg ifølge Citroën først og fremst til store og sammensatte familier og de som liker å reise i en venneflokk.

Interiøret er fleksibelt med seter som er justerbare i lengderetningen slik at man kan tilpasse behov for stort bagasjerom eller god benplass etter behov.

På rad 2 og 3 kan ryggen på seteryggen justeres bakover og setene kan foldes sammen, noe som gjør det enkelt å frakte større og lengre gjenstander.

SpaceTourer Business er tilgjengelig i tre lengder med 5 til 9 seter. Denne versjonen er først og fremst ment for passasjertransport for profesjonelle aktører, for eksempel hotelltransport og taxier.

SpaceTourer Business kan konfigureres nærmest ubegrenset når det gjelder antall seter og utstyr slik at man får en skreddersydd versjon etter eget behov og ønske.

SpaceTourer Business Lounge er tilgjengelig i to lengder (M og XL) og med 6 eller 7 seter.

Avhengig av bruk kan denne versjonen bli som en mobil stue eller mobilt kontor med bakovervendte seter i skinn på rad 2, et bord som kan skyves og som kan tas ut, samt ekstra mørke ruter for mer privatliv. Versjonen er først og fremst ment for profesjonell bruk (bil med sjåfør, VIP-transport osv).

Citroën Norge tilrettelegger for for profesjonelle aktører ved å tilby SpaceTourer med taxigaranti på 2 år / 200.000 kilometer.

Bilen kommer til Norge på ettersommeren og skal tilbys med dieselmotorer på 95, 115, 150 eller 180 hestekrefter – den kraftigste motoren med automatgirkasse som standard.

I Genève vil Citroën også vise konseptbilen SpaceTourer Hyphen som et friskt innslag. 


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2292 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 297 LASTEBILER TIL SALGS