- Streetscooter øker produksjon og blir engelsk melkebil
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Streetscooter øker produksjon og blir engelsk melkebil
Den fikse, tyske el-transporten Streescooter, som Deutsche Post produserer selv i protest mot at bilfabrikkene ikke fikk ut fingeren, har fått et nytt produksjonsanlegg. Og har solgt 200 biler til England.

alt

Streetscooter har vært produsert av den tyske Posten siden 2013, som en ren protest siden bilindustrien ikke kunne levere mindre elektriske transportere, slik Posten ønsket.

De forteller selv at de har tatt i bruk 6.000 av disse bilene siden start og at de nå har kjørt mer enn 26 millioner kilometer.

Til nå har bilene vært produsert i Aachen, der man har en teoretisk kapasitet på 10.000 biler. I disse dager åpnes et nytt anlegg i Düren, der man også vil kunne produsere 10.000 biler når virksomheten er på topp. Foreløpig ser man seg om etter 250 nye montører.

LES OGSÅ: StreetScooter snuser på Norge

Den skal bygges i flere versjoner, også som rent chassis. Den versjonen begynner å bli interessant for mange. Blant annet et firma som heter Paul Nutzfahzeuge som legger egne påbygg på bilen, skreddersydd for for eksempel kommuners behov.

Den som Milk & More skal bruke er imidlertid standardutgaven med 8 kubikk-kassen. Og dermed er vi tilbake til en stolt engelsk tradisjon, med de klassiske milk floats.

Nå er nok imidlertid Street Scooter bedre egnet til å følge trafikken enn de gamle, men de skal ikke bygges om, slik at rattet er på fortaussiden og føreren bare kan hoppe ut.

Milk & More har en halv million kunder som i snitt får 3 et-eller-annet med hver levering. Halvannen million leveringer hver dag!

Og noe av det de leverer er gammeldagse flasker med melk. Åpenbart en del av bærekraft-strategien. 90 % av melkekundene kjøper den i pint-flasker. 100 millioner glassflasker hvert år, hver brukes 25 ganger før de resirkuleres.

Milk & More har foreløpig bestilt 200 av disse tyske bilene og har så langt investert £ 6,5 millioner i dette prosjektet. Da dreier det seg både om biler og om ladere.

BILDETEKST: Paul Nutzfahrzeuge legger egne påbygg på bilen, skreddersydd for for eksempel kommuners behov.

pic

logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2291 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 297 LASTEBILER TIL SALGS