- Girteka fornyer
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Girteka fornyer
Girteka Logistics er åpenbart ikke redd for at EUs kommende Mobility Package kommer til å hemme deres virksomhet når den får full virkning fra mars neste år.

alt

Det vakte oppsikt i 2016 da Girteka kjøpte 1.000 nye Mercedes-Benz Actros på en gang. Nå har den store transportøren fra Litauen har bestemt seg for å investere i ikke mindre enn 2.000 av den nyeste generasjon FH biler fra Volvo.

Økt sikkerhet, bedret komfort for føreren og redusert forbruk er noen av grunnene til valget, sier Girteka.

Selskapet har i dag 8.000 biler og 15.000 sjåfører og opererer både i Europa og i Russland.

- Med denne investeringen vil vi bidra til større sikkerhet på landeveiene, samtidig som vi vil minske utslippene takket være enestående økonomi, er noe av det Edvardas Liachovičius, Girtekas CEO sier. 

- Vi er veldig glade for at vi kan jobbe sammen med Volvo Trucks på veien mot nullvisjon om ulykker og mot redusert miljøbelastning, fortsetter han.

Det er ikke lenge siden Volvo presenterte sin nye tungbilserie, inkludert langtransport-flaggskipet, FH. Det blir fortalt at en stor del av den nye bestillingen er for biler som inneholder I-Save funksjonen. En kombinasjon av en spesielt effektiv motor og motor- og førerstøtte-systemer som sammen skal kunne bidra med inntil 10 prosent besparelse.

- Vi har testet Volvo FH med I-Save og konstatert et stort innsparingspotensial. Det er bra både for forretningen og miljøet, legger Liachovičius til.

Det er verdt å minne om at i midten av september, da EU-kommisjonen diskuterte nye klimamål og den såkalte Green Deal var Liachovičius og Girteka blant de 150 investorer, produsenter og selskaper som skrev under på at statssjefene måtte øke ambisjonene og at det måtte komme krav om at klimagassutslippene måtte senkes med minst 55 prosent innen 2030. 

Girteka og Volvo har samarbeidet i 15 år, og tradisjonelt har det vært Volvo Financial Services som har finansiert majoriteten av innkjøpene. Dagens store handel vil følge den samme strukturen, heter det.

Produksjonen skal starte i mars i år, og Girtekas ordre skal leveres i løpet av året.  


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1436 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 99 LASTEBILER TIL SALGS