- Bronco på alvor
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Bronco på alvor
Maxlider Brothers er et selskap som gjør hva som helst med Broncoer. Fra enkel service til total ombygging. Og nå: enda totalere ombygging. Dette blir en ny parallell til AMG G63 6X6 fra 2013.

alt

6x6 modeller er mektige. Det så vi tydelig med AMGs 6x6 utgave av G 63 – den merket man seg.

Men det viste seg fort at til og med det kunne overgås. Brabus kom med sin versjon. Den så enda mer dominerende ut, og 32-tommers hjul og 700 hester bekreftet inntrykket.

Nå følger det ikke med spesifikasjoner på disse første photoshopperne fra Brødrene Maxlider. Men de må jo har tenkt seg noe, for de forteller at prisen vil ligge på 399.000 dollar. Men hva du får med for den summen, aner vi foreløpig ikke.

Ikke annet enn at dette ser stort og tungt ut.

Men vi ser jo store Goodrich, inklusiv et utvendig reservehjul. Vi ser en opphengning som er løftet, vi ser bredere skjermer og takgrind med nok lys til å lyse opp halve jungelen.

Og selvfølgelig ser vi et forlenget chassis.

Men vi vet ikke noe.

Bortsett fra at herrene viser også Ranger litt oppmerksomhet, og siden vi vet at den neste T6 Ranger skal stå på samme plattform som Bronco, kan vi vel regne med litt innsats for en seks-hjuls pickup derfra også.

Med Broncoen klar i sommer, passer det bra med Ranger 6x6 neste sommer.

Verkstedet til brødrene ligger i Bloomington, ikke langt fra Chicago – i skikkelig bondeland.

Bakgrunnen er såpass original som at de to brødrene, Erik og Kris, ga opp å få noen platekontrakt for rockebandet sitt, så det ble pakket sammen i 2005.

Da startet de et internett/IT-selskap som gikk så bra at de kunne pleie Bronco-hobbyen sin som så gikk så bra at de kunne lage butikk av hobbyen.

I dag har de rundt 15 ansatte og cirka 100 Broncoer passerer anlegget deres hvert år.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1401 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 98 LASTEBILER TIL SALGS