Bring kjøper seg inn i Borlaug og Brosvik Transport AS

Bring Cargo AS kjøper en aksjepost på 34 prosent i Borlaug & Brosvik Transport AS.

Publisert

Selskapene - som har samarbeidet fra før - opplyser i en pressemelding at det med dette «ønsker å formalisere et langsiktig godt samarbeid og styrke virksomhetene innen Supply Base logistikk for fremtiden».

Bring Cargo AS opplyser videre:

«Vi har gjort grundige undersøkelser og leverandør revisjon i forbindelse med aksjekjøpet. Spesielt vil vi fremheve at selskapet har god og stabil drift med ryddige arbeidsforhold for sine ca 70 ansatte sjåfører. Selskapet vektlegger høy kvalitet i alle ledd både når det gjelder standard og sikkerhet på transportmateriell, HMS og dokumentasjon».

Borlaug og Brosvik Transport AS

Etablert i 2002.

Omsatte i 2021 for cirka 190 mill. kroner.

Selskapet er stasjonert på Frekhaug, Alver Kommune i Nordhordland.

- Allerede i mars tar vi steget sammen med B&B Transport og blir den første aktøren med el-lastebil spesialbygget for base til base logistikken, sier direktør Anne Stenseth Kristoffersen i Bring Cargo AS.

For Borlaug & Brosvik Transport AS har det vært et ønske om å formalisere samarbeidet med Bring for å styrke grunnlaget for videre vekst.

- Vi har en robust og effektiv drift som gjør at vi leverer høy kvalitet til kundene. Med Bring på laget har vi en samarbeidspartner som verdsetter høy kvalitet og en bærekraftig driftsmodell. Det er viktig for oss, sier styreleder Kjetil Borlaug i Borlaug & Brosvik Transport AS.

Powered by Labrador CMS