TID FOR LYS: Høstmørket nærmer seg, og i nå melder Egil Verne AS om noen etterlengtede nyheter på lysfronten.

Ekstralys med mykere overgang

Mange opplever nok overgangen fra stummende mørke til full flombelysning som i overkant brå når de skrur på alt av ekstralys på lastebilen. Dette har BriodLights gjort noe med.

Publisert

Nå lanserer produsenten nemlig «dynamisk oppstartslys» i to av sine produkter: OZZ ekstralys og Extender LED-bar.

BriodLights, som selges av Egil Verne AS, hevder dette er de første ekstralysene med denne funksjonen på markedet.

Teknologien i det integrerte startlyset gjør at ekstrabelysningen tennes med en myk bølgelignende bevegelse, i stedet for å slå seg av og på maksimalt fra sekundet du slår den på.

Den myke overgangen skal ifølge produsenten gi en mer behagelig overgang, men de legger ikke skjul på at det også har vært et mål å gi et mer stilig inntrykk.

Belysning med stor variasjon

OZZ er et rundt ekstralys, og man kan velge hvilken farge man vil ha på selve posisjonslyset.

I motsetning til annen belysning i BriodLights sitt sortiment, kan du også velge å få OZZ ekstralys med huset i hvitt eller sort. Mange er opptatt av at ekstralysene skal gli så pent som mulig inn i kjøretøyets uttrykk.

BriodLights OZZ LED-ekstralys har hele 7.010 målte lumen. For de virkelig lys-tørste finnes også boost-funksjonen, som i stedet gir 10.600 lumen og når 1 lux på 680 meter.

Driving Beam lysbildet er både bredt og langt og skal dekke kjørebanen godt både forover og til sidene. Med en fargetemperatur på 5700 K skal lyset være behagelig både i stummende mørke og langs snødekte veier.

«Wow-faktor»

Extender LED-bar har på sin side en buet form, og vil dermed følge avrundingen av fronten på kjøretøyet.

I tillegg har den et robust og integrert helstøpt hus som er ekstra motstandsdyktig mot smuss og fukt som trenger inn i lampen.

Extender har også også såkalt dynamisk oppstart og tilbyr en fargetemperatur på 6000 K.

PRODUKTSJEF: Tron Roar Harsjøen i Egil Verne AS.
PRODUKTSJEF: Tron Roar Harsjøen i Egil Verne AS.

– OZZ og Extender er to lamper hvor du får skikkelig god belysning men også flere detaljer som gir lampene høy «wow-faktor». Det dynamiske posisjonslyset er veldig pent og noe vi tror vi kommer til å se mer av i fremtiden. Det er også hyggelig at vi med det runde ekstralyset OZZ denne gangen kan tilby våre kunder å kjøpe ekstralyset med både hvitt og sort lampehus, sier Tron Roar Harsjøen Produktsjef i Egil Verne AS.

Powered by Labrador CMS