Nye transportører fra Ford

Som et ledd i Fords fornyelse av hele modellporteføljen, kan vi dag fortelle om nye modeller i grenselandet mellom person- og yrkesbiler.

Publisert

Den nye generasjonen Connect personbiler innen varemerket Tourneo byr på en kombinasjon av plass, fleksibilitet og komfort. De er basert på de nye varebilseriene fra Ford.

- Fords Tourneo-program gjennomgår en radikal fornying. Serien består av 9-seteren Tourneo Custom og Tourneo Connect, og ytterligere produkter er underveis, sier Per Netland, salgsdirektør for nyttekjøretøy hos Ford Motor Norge.

- Dette er fleksible biler som gir kundene mulighet til å kunne ta med seg omfangsrikt fritidsutstyr, som sykler eller fiskeredskap.

Nye Tourneo Connect går dermed inn i Fords personbilprogram som en praktisk og prisgunstig familiebil med god plass og stor fleksibilitet.

Tourneo Connect vil bli tilgjengelig i to versjoner – 5-seteren Tourneo Connect og 7-seteren Grand Tourneo Connect – biler med praktiske løsninger for firmakunder og aktive familier, med skyvedører bak og meget fleksible seteanordninger.

Tourneo Connect tar mål av seg til å levere klassens beste drivstofføkonomi gjennom blant annet en serie nybygde og moderne bensin- og dieselmotorer og Ford ECOnetic Technologies.

Nye Tourneo Connect kommer i salg andre halvår 2013.

Powered by Labrador CMS