IVECO styrker sin tilstedeværelse i Trøndelag ved å tilby full-range salg via et nytt samarbeid med Øystein Hansen og Team Verksted Trondheim.

Iveco tar grep i Trøndelag

Iveco øker sin tilstedeværelse i Trøndelag gjennom en ny samarbeidspartner på salg og service.

Publisert

Iveco styrker sin tilstedeværelse i Trøndelag ved å tilby full-range salg via et nytt samarbeid med Øystein Hansen og Team Verksted Trondheim. Hansen har en importerende kompetanse innen kjøretøy.

– Jeg har jobbet i bilbransjen siden begynnelsen av 80-tallet og solgt biler siden 1994, så du kan si jeg har en del års erfaring med denne bransjen, forteller Øystein Hansen, ny Iveco forhandler i Trondheim.

Hansen skal ha kontorplass hos Team Verksted Trondheim, som er et av de 24 verkstedene til den landsdekkende kjeden for tunge kjøretøy.

– Hos Team Verksted i Trondheim repareres det alt fra personbiler til de største og tyngste kjøretøyene. Verkstedet er ganske nytt, omtrent fem år gammelt. Det har cirka 16 mekanikere på verkstedet og seks som jobber med karosseri og lakk, så totalt er det rundt 22 personer på gulvet, i tillegg til administrasjon, salg og fjernlager, utdyper Hansen og fortsetter:

– I fjor kom jeg i kontakt med Iveco og ble kjent med Anders Velta. Vi fant ut at det kunne være en god idé å jobbe mer med Iveco, noe som førte til et tydelig samarbeid i mer regulerte former, hvor det nå blir mulig å kjøpe Iveco kjøretøy over hele segmentet.

Fra service til salg

Iveco er ikke ukjent territorium for Hansen, snarere tvert imot.

– I det siste har jeg sittet i kundemottak og jobbet med blant annet reklamasjoner og garantisaker. Framover vil jeg prioritere salgsdelen og fokusere på å selge fra hele produktspekteret. Målet er selvsagt at det skal bli flere Iveco biler her i Trøndelag, fra light til heavy – her skal jeg hjelpe kundene i å velge det riktige nyttekjøretøyet for deres behov, utdyper Hansen.

Kundene til Hansen er primært kommunale og transportbedrifter, og det er spesielt én bil som har fått mye oppmerksomhet:

– Jeg tror at den største interessen ligger i Iveco Daily. Det gjelder selvsagt alle typene, men det er stor interesse for den elektriske varebilen, Iveco eDaily, som vi mottar en del henvendelser og spørsmål om.

Bedre tilstedeværelse i Trøndelag

For Anders Velta, daglig leder Iveco Norge, er det ingen tvil om at det er et løft å få en økt tilstedeværelse i Trondheim.

– Det er med glede vi ønsker Øystein Hansen og Team Verksted Trondheim velkommen til et enda tettere samarbeid. Denne forsterkede tilknytningen vil definitivt bidra til å forbedre servicen og tilbudene våre i Trøndelag og omegn. Det er viktig for oss å kunne tilby førsteklasses service over hele landet, og dette samarbeidet er et betydningsfullt skritt i den retningen. Øystein Hansen er en ekstremt dyktig fagperson med omfattende kunnskap om bilbransjen, noe som vil være til stor nytte for våre kunder, sier Velta.

Hansen gleder seg også til sine nye arbeidsoppgaver.

– Jeg tror Iveco har et bra potensiale her i Trondheim, særlig med dette samarbeidet med Team Verksted Trondheim hvor Iveco -kundene vil møte topp-service. Jeg gleder meg til å se utviklingen, avslutter Hansen.

Powered by Labrador CMS